Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják ezt a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt a nők egy szűz 25 feletti srácnak, hogy ezt, , ösztönösen kell csinálni"?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nem jön ez ösztönösen, ez humbug. Nem véletlen, hogy egy 30 éves szűz, aki nem is csókolózott az tele van komplexusokkal, hogy ha netán van olyan lány, aki ,,megszánja" hogy leáll vele, akkor ne valljon a pasi kudarcot, mert akkor megint várhat 5-10 éve a következő nőre. Nem úgy van, mint a nőknél, hogy hetente próbálkoznak be nála. Egy olyan pasi, aki meg nem tudja mit kell tennie egy kapcsolatban, mert soha nem volt ilyenben, az minden lépését tízszer átgondolja, nehogy balul süljön el és a nő szagot fogjon, hogy ez még nem volt nővel és tapasztalatlan. ez bizony tudatos dolog és nem ösztönös. Annak ösztönös, aki már 5+ nőt megjárt és rutinos. Az a nagy baj, hogy majd az összes nő amikor azt mondja, hogy ez ösztönös, akkor ezekre a jóvágású pasikra gondol, aki sok nővel voltak együtt és ösztönösen viselkednek egy kapcsolatban. Azt el sem tudják képzelni, hogy milyen lelki teher ez egy szűz 30 as pasi számára, hiszen nekik világ életükben volt pasijuk, így könnyen osztják magas lóról az észt az ilyen pasinak, hogy ,, tedd ösztönösen". Kicsit több komolyságot és empátiát kedves hölgyek. Bár tudom, ti erre képtelenek vagytok.
2014. júl. 7. 10:48
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Mármint az ösztönösséget a csajozásra, a párkapcsolatokra és a szexre értem.
2014. júl. 7. 10:49
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Aki 30 évesen még szűz/nem smárolt le még egy nőt sem, annak mondjuk tényleg nem nagyon vannak ösztönei...fajfenntartási ösztönei legalábbis nincs. Az jobb ha közli anyjáékkal, hogy nem lesz unoka, kihal a családfa.
2014. júl. 7. 10:50
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kozolte a kerdezo, h vannak-e testverei. Milyen fajfenntartas? 7milliardan vagyunk. Nem egy kihalasra itelt faj az ember. :D
2014. júl. 7. 10:55
 4/16 A kérdező kommentje:
Vannak fajfenntartási ösztönei, nem önszántából szűz a legtöbb. Ne hülyéskedünk már, most itt nem a cölibátust fogadókról beszélünk, sajnos sokan ezt hiszik, hogy az ilyen srác önszántából szűz. Holott ez csak a kisebb, elenyészőbb része ezeknek a pasiknak.
 5/16 A kérdező kommentje:
Van egy testvérem, de ez most mit számít. Ő lány és 24 éves, van párja.
 6/16 A kérdező kommentje:
A lányoknak (majd mindnek), mindig van párjuk. Jobb lett volna nőként születni.
2014. júl. 7. 10:56
 7/16 anonim ***** válasza:

Ennek tényleg ösztönösen kéne jönni. Belőlem kitört a szenvedély már 14 évesen, de úgy, hogy a partnerem szerint ez idősebbeknél se normális temperamentum, el se tudom képzelni, milyen lehet, ha nincs meg benned az ösztön. A szex ösztön. Tanulni azt kell, hogy a másiknak is jó legyen, de hogy ne tudd mit kell csinálni egy öledben ülő lánnyal...

Szóval azért mondják, hogy ösztönös, mert az.

2014. júl. 7. 11:02
 8/16 anonim ***** válasza:
A férfiaknál tényleg ösztön, de tudatosan is fejlesztheted. Olvass róla.
2014. júl. 7. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

Nőknél is ösztön, 12 éves koromban már szerelmes voltam a Mátéba, emlékszem. És voltak már gondolataim, hogy a Mátéval milyen lenne csókolózni, csak nem igazán ismertem még azt az érzést.

Később meg jött a szex iránti kíváncsiság. Pedig nő vagyok.

A csók tényleg ösztönből jön, a szex is, a nyomó mozdulatok is. De ha ez az ösztön nincs meg benned, és nehéz a dolog, és nem csupán lámpaláz, akkor lehet, hogy nem ártana egy picológus segítségét kérni.

Nem vagy őrült, nem ezt akarom mondani, de tényleg problémád van. Eleve a hatalmas egóddal, ami szerint 30 évesen csakis a nők tehetnek a sikertelenségedről, nem pedig te.

Mit teszel a szüzességed kompenzálására? Pl. órákig lehet röhögni egy poénodon, vagy tudsz versekből idézni megdöbbentő helyzetekben? Okos vagy? Tudsz érdekes dolgokat a világról? Sokat utaztál már? Tapasztaltál sokat a világból?

Hogyan próbálod eladni magad a csajoknak? Én ezt nem értem.

26l

2014. júl. 7. 11:34
 10/16 anonim ***** válasza:
a szex az csak torna álló farokkal. mi olyan nehéz? nem egy kötélmászás vagy egy magasugrás. csak pumpálni kell.
2014. júl. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!