Egy csajról "lerí", hogy ártatlan, szűz-e még? A pasik ösztönösen megérzik?
Figyelt kérdés
2008. jún. 1. 00:47
1/6 anonim válasza:
A pasik imádják, ha egy csaj szűz. Szóval ne aggódj amiatt, ha észreveszik. Egyébként nem lehet észrevenni, csak következtetni dolgokról: pl életkor, volt-e már pasid, stb.
2/6 anonim válasza:
Egyébként észre lehet venni, e a pasik nagy részének nincs olyan jó szeme, h ezt kiszúrja....Medg nincs abban semmi rossz, hogyha még szűz vagy:) Hova sietnél ugyan?:D A legjobb helyen vagy épp most is....
3/6 anonim válasza:
Én is imádom ha szűz lánnyal van dolgom, szóval tényleg ne parázz. Egyébként itt nem hiszem h ösztönről lenne szó, ha beszélgetsz egy lánnyal a szexualitásról, elég hamar kiderül, h szűz-e, vagy sem. Kivéve ha masszívan hazudik, de akkor meg úgy kell neki, ha elsőre úgy csinálják neki, mintha már évek óta lenne szexuális élete.
4/6 anonim válasza:
viselkedésből egyből kiderül sztem!de am meg miért hazudna a lány a fiúnak?épp ezaz h a fiúk csak örülnek ha elvehetik a szüzességét a lánynak!sőt, imádják ha ők taníthatnak meg dolgokra!amm meg elég gyakran vérezni szokott az elsőnél a lány!amirko behatol elösször akk fájhat is elég rendesen avgy csak meg is ijedhet a lány és akkor hogy leplezné hogy átszakadt?am meg érzik a fik hogy hoppá itt beleütköztem a szűzhártyába!ha meg nem tágitja magát egy lány, akk azt is érzi h még elég szűz!nincs értelme hazudni neki!
5/6 anonim válasza:
Én úgy vettem észre, hgy nem mindig veszik észre. Rólam pl senki nem gondolná, hogy szűz vagyok, 21 évesen, mert élem az életem, szerencsére csúnya sem vagyok, jól kijövök a fiúkkal, stb.
6/6 anonim válasza:
En fiu vagyok, es szerintem egy pasi is SIMAN kiszuri, hogy a csaj szuz e vagy nem ! Ha mas nem akkor a szex kozben, a csajok 90% anak (min) faj valamilyen szinten az elso, de azonkivul is a mozgasa, a beszede a szex elott a gatlasai MINDEN ! Illik megerezni, hogy a baratnod szuz e !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!