Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozzak vele? Többi lennt.
Figyelt kérdés
van1fiú az utóbbi idobe jól összehaverkodtunk és olyanokat ír h szép meg aranyos vagyok. Meg h randizni szeretne velem de a szüleim nem engednék meg h barátom legyen egyenesen kiakadnanak. És nem enngednenek sehova úgy vannak vele először vegezzek el minden iskolát és legyen állásom és utánna járjon az eszem a fiukon . Mit tegyek talalkozzak vele titokban? Segitsegeteket előre koszonom (bocs a helyesírási hibàkert telorol írtam )#Szuloitiltàs
2014. jún. 27. 16:57
2/7 A kérdező kommentje:
17\L
2014. jún. 27. 17:00
3/7 anonim válasza:
Tanuljátok meg végre, a telefon nem mentség az igénytelenségre.
Egyébként elég meredek, hogy teszem azt 24 éves korodig (tételezzük fel, hogy egyetemre mész) nem ismerkedhetsz. Kellene beszélned a szüleiddel
4/7 anonim válasza:
ne hallgass a szüleidre ... a te életed a te döntéseid. még szép hogy találkozz vele :D
5/7 A kérdező kommentje:
Szülèsznő szeretnék lenni és hát mire elvegzem a fősulit nem kis idő most leszek most leszek 11es
2014. jún. 27. 17:02
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon maradik a szüleim...nem lehet és nem is szeretnék erről a témáról velük beszélni
2014. jún. 27. 17:06
7/7 A kérdező kommentje:
Múltkor lebuktam h cigizek azóta nem mehetek sehova ....egèsz nyàron :( de ha apám nincs itthon talán anyamra tudok hatni és azt mondanám neki h az egyik barátnőmhoz megyek
2014. jún. 27. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!