Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mégis mit tegyek? Segítsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit tegyek? Segítség. (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés
Kb két hónapja elmentem faygizni barátnőmmel kaivel láttunk két helyes srácot akik után megfordultunk. Ők is utánunk fordultak és mind a négyen nevettünk. Mivel barátnőm ismerte a srácot aki nekem kettőjük között bejött (nevezzük mondjuk Krisztiánnak), bejelöltem és utána beszélgettünk. Megkérdezte hogy mit szeretnék amire "nem tudom"-ot válaszoltam. (de természetesen tudtam mit akarok összejönni vele) majd leírtam neki hogy tetszik nekem erre meg azt írta hogy: ďe hiszen nem is ismersz :)". Randizgattam pár sráccal de nem jött össze azóta. Most megint beszélgetek egy sráccal és találkozni is fogok vele..csak most Krisztián megtalált (!) snapchaten és kapok tőle képeket (sokkal többet mind más barátnőm és más milyeneket is...) és mintha újra beleszerettem volna... Nem merek összejönni senkivel mert félek hogy így elvesztem Krisztiánt...és Krisztián jobban is bejön...de nem beszélünk csak snapcheten küldünk egymásnak képeket...
2014. máj. 20. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Először is tanulj meg írni:)
2014. máj. 20. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Másodszor beszéljetek. És így nem mondhatja hogy nem ismered, mikor legközelebb azt mondod neki, hogy tetszik.
2014. máj. 20. 21:37
 3/4 A kérdező kommentje:
és írhatok neki én mert múltkor is én írtam... vagy várjam meg hogy ő írjon?
2014. máj. 20. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, írj neki! Nem harapja le a fejed. Csak vigyázz, mert tudja, hogy tetszik neked, és ha olyan, akkor lehet, hogy megpróbálja kihasználni a helyzetet. Nyugodtan higgy neki de ne dobd el a józan gondolkodásod :)
2014. máj. 21. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!