Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 28 éves szűz férfi, aki egészségesen él, mégis a genetika miatt inkább 37-nek néz ki, az jobban teszi ha nem próbálkozik többet és nem teszi tönkre jobban az önbizalmát, illetve csak a munkájának, hobbijának él, mert úgy boldogat?
Mindenkinek van párja a világon, csak meg kell keresni, ismerkedni. Senki se tökéletes, én se vagyok az de mindenkinek megvan a maga szépsége, legyen az kívülről vagy belülről.
Kell valaki aki szeressen, melletted legyen, "várjon haza" és nem kutyára vagy egyéb állatra gondoltam.
Próbálkozz, megfogod találni a párod!
Sok sikert kívánok!
Jól teszed.
Ha nekem nem lenne ez a feleségem, aki, én sem szórakoznék házassággal. Tiszta időrablás és agybaj amúgy. Semmi értelme.
Viszont a szüzesség egy 28 éves "férfiból" fiúvá degradál. Vagy legyél pap.
"Attól még nem vagyok fiú, hogy nem voltam nővel. Sőt szerintem érettebb gondolkodású vagyok, mint a legtöbb velem egyidős férfi. Szerintem..."
Azért kérdezel ekkora ostobaságokat ugye? Hidd el, nem vagy férfi, csak fiúka.
Az a csúnya, rossz genetika... arra aztán bármit rá lehet fogni! ;)
Hülyegyerek-frizura, idétlen öltözködés, konditermet jó messzire elkerüljük, hagyjuk hogy a homlokunk lassan s.ggig érjen, elszívunk naponta egy dohányültetvényt, meg berúgunk minden este, mint a csacsi - ezekről mind az átkozott genetika tehet, gondolom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!