Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu. Szerintetek ez mit jelent? Tobb lennt.
Van egy fiu akibe nagyon nagyon szerelmes lettem. Egyszer találkoztunk az unokabátyám legjobb haverja. Aztan olasz országba költöztek az unokabátyámek es meglátogattuk es par nappal a mi utazásuk elott a fiu is jott az unokabatyamhoz. Nagyon jol elhulyutunk. O elvileg a volt barátnőjét szereti meg neki mas tetszik. De amikor egyedül voltunk es eldumalgattunk akkor egyszer igy mellyen belenézett a szemembe. Ez többször is megtörtént. Igy melyen nézett, bucsuzasnal pedig mellyen,megolelt. De ha mas tetszik neki meg minden akkor miert tette ezeket? Talan félreértettem azt amikor belenézett a szemembe?
En 14 vagyok o 17 de azt kell róla tudni hogx nem egy ilyen nagyon menő fiu es a korkulombseg soha nem érdekli.
Csak tévképzetek, csak ábrándozol.
Amúgy meg 17 éves.
Ebben a korosztályban sok ez a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!