Nagyon felek az uj sulitol tobb lennt!?
Figyelt kérdés
Most fogok gimibe menni. Van eg legjobb baratnom nagyon szeretem. Azon kívül meg ketto legjobb az egxik mindig segít. A dogakban ot is szeretem. Es van meg egy akikkel irdatlan nagy baromságokat csinálunk. Totál beparaztam, hogy mi lesz ha nem találok uj barátokat? (Alapvetően könnyen barátkozos típus vagyok) de a gimitol nagyon felek. Es ha nem lesznek ilyen jo barátaim. Es ha nem fogok senkinek sem tetszeni? Ha rossz lesz az osztály? Hogx győztem le a félelmeimet? Kezdek egyre jobban rettegni, pedig en nem vagyok olyan de ez a gimi kérdés....,. Nagyon felek2014. máj. 24. 17:41
1/7 anonim válasza:
Ha én most a helyedbe csöppennék, nem az új sulitól, hanem a helyesírásomtól rettegnék a legjobban. Ezen javítanod kellene, mert a tanár cseszegetni fog, és leéget mindenki előtt. Már ha szemét tanárt fogsz ki.
2/7 sör_ válasza:
Nyugodj meg, lehet még jobb barátokat fogsz szerezni, mint amik most vannak, én gimiben szereztem az összes barátomat:)
3/7 A kérdező kommentje:
Hat kőszi :) amugy a telefonom képernyője rossz azert irok hibásan :)
2014. máj. 24. 18:37
4/7 anonim válasza:
Amúgy a tanároktól kell a legjobban félni, ők az igazi szemétládák. Elég egy tanár, és képes megkeseríteni az életed. Ellenben 8 másik, de kedves és jófej tanár meg feldobhatja a napodat :)
5/7 anonim válasza:
Ez de ismerős érzés. 8. után én is ilyenektől féltem, de aztán a gimi életem legszebb 4 éve. A legjobb barátaimat itt ismertem meg, el is felejtettem az általános iskolai barátaimat. Szerencsémre mindenkinek tetszettem, akinek szerettem volna. A gimi jó, a gimi izgalmas. Legalább is amibe én járok az az. Más ember lettem itt.
18L, 11. osztály, ne parázz
6/7 A kérdező kommentje:
Huha hat azert megnyugtattatok! Koszi a válaszokat :)
2014. máj. 24. 21:02
7/7 anonim válasza:
Én is féltem a gimi elött, bár én akkor már váltottam egyszer sulit.. és most úgyérzem, hogy ez a világ legjobb osztálya minden hibájával együtt, rengeteg barátom lett olyanok is, akikkel az első évben egy szót se beszéltem (ők most a legjobb barátaim :) De szerintem nem feltétlenül kell eltaszítanod a régi barátaidat.. nekem is megszakadt jónéhány régi barátság, de van egy barátságom az első sulimból, ami a mai napig erős :) Úgyhogy ne aggodj, állj hozzá nyitottan és boldogan :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!