Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ez esetben? :/...

Mit tegyek ez esetben? :/ (többi lennt)

Figyelt kérdés
Bocsi mindenkitől, tudom hogy rossz a kategória, de már ki vagyok készülve!! :/ Szóval egyik ismerősöm rajtakapott engem meg egy fiút a buli wc-jében szex közben és én nem akartam, de sokat ittam...a csaj a suliba jár és tuti elhíreszteli majd! De nem is az a gond, hanem egyik legjobb barátnőm nem áll velem szóba, mert hogy hogy lehettem ekkora r*banc...megőrülök! Egész életemben egy életvidám lány voltam, de most rám se ismerni...:(((
2013. aug. 29. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
hát a barátnőd nem valami megértő, az ilyen nem is barátnő... az a te felelősséged, hogy kivel-mikor-milyen állapotban mit csinálsz, és bár alkohol ugye semmire se mentség, de ami megtörtént, az ellen úgysem tudsz mit tenni, és ha ezt a bnőd nem érti meg, akkor hagyd a francba a csajt... vagy adj neki legalább okot, hogy bunkó legyen veled...
2013. aug. 29. 18:27
 2/8 anonim ***** válasza:
egyébként a legegyszerűbb az lenne, ha nem szégyellnéd, amit csináltál, mert akkor nem fognak érdekelni a ,,kritikák" se, ha esetleg kiderülne. próbálj úgy hozzáállni, hogy ilyen kis ,,kalandok" mindenkinek az életében előfordulnak, ez nem vétség.
2013. aug. 29. 18:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, nekem mindenki ugyanezt mondta, hogy hagyjam tényleg a francba, de neki köszönhetem hogy minden egyes nap öröm volt az életemben!! Persze nem csak neki, de hatalmas nagy része volt ebben!! :D
2013. aug. 29. 18:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem fognak érdekelni a kritikák, de akkor is szégyellem magam, mert ezt nem egy wc-ben kellett volna elintéznünk... :D de ugye barátnőmmel osztálytársak is vagyunk, így még neccesebb a dolog ://
2013. aug. 29. 18:31
 5/8 sippara ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. aug. 29. 18:51
 6/8 A kérdező kommentje:
18
2013. aug. 30. 10:01
 7/8 sippara ***** válasza:
Akkor egész egyszerűen a te dolgod. Az is, hogy feldolgozd, "mekkora r*banc voltál", meg az is, hogy zavar-e téged ez az egész. Tessék felnőni :)
2013. aug. 30. 11:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Okéés :) !!
2013. aug. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!