A szűzhárya átszakadása úgye ha jól tudom nem minden esetben jár vérzéssel? (lennt) Mi a szmegma nőknél?
Úgyebár van akinek nem sexuális együttlét miatt szakad át a szűzhártyája,van akinek az aktív sporttól,esetleg ujjazás,egyéb sérülés,ebben az esetben nincs vérzés többnyire.
Szmegma kérdésemhez:a csiklónál van hogy apró fehér darabkák vannak ilyen kis kör alakú egy milliméteres valamik,gondolom ez a szmegma,mindig rendesen mosakszom,el is tűnnek,de pár hetente azért egy- két pici fehér pötyöcske van ott.Másnál is előfordul ez?
Az csak a wc-papír maradványa. :D
Használj jobb minőségűt.
oké,köszönöm,azért volt fontos,mert rendesen tisztálkodok és sok embernek ha elmondanád egyből azzal jönnek hogy aki nem tisztálkodik rendesen...
Akkor jó,mert én is úgy gondoltam,hogy szmegma és másnál is előfordul.Meg hallottam hogy nőknél is lehet úgymond csikló fitymánál akár szükület is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!