Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A szűzhárya átszakadása úgye...

A szűzhárya átszakadása úgye ha jól tudom nem minden esetben jár vérzéssel? (lennt) Mi a szmegma nőknél?

Figyelt kérdés

Úgyebár van akinek nem sexuális együttlét miatt szakad át a szűzhártyája,van akinek az aktív sporttól,esetleg ujjazás,egyéb sérülés,ebben az esetben nincs vérzés többnyire.

Szmegma kérdésemhez:a csiklónál van hogy apró fehér darabkák vannak ilyen kis kör alakú egy milliméteres valamik,gondolom ez a szmegma,mindig rendesen mosakszom,el is tűnnek,de pár hetente azért egy- két pici fehér pötyöcske van ott.Másnál is előfordul ez?

2013. febr. 3. 15:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Az csak a wc-papír maradványa. :D

Használj jobb minőségűt.

2013. febr. 3. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Az nem igazán befolyásolja a vérzést, hogy mitől szakad át a szűzhártya. A vastagsága , a nagysága és az erezettsége befolyásolja. Akinek csak egy pici félhold alakú ott alig van vérzés, viszont akiknek erős gyűrű alakú és kicsiny lyuk van a közepén azok erősen véreznek, amikor átszakad, persze csak akkor ha egyszerre teljes mértékben. A részlegesnél és kicsi berepedésnél először itt is csak kevés vérzés van.
2013. febr. 3. 15:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,akkor majd jobb minőségűt veszek,mert olyan ciki volt,már azt hittem valami szmegma.
2013. febr. 3. 16:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen az a szmegma de ez teljesen normális, mindnekinek van. Nincs ebben semmi ciki fürdésnél lejön másnapra ujra lesz egy pici.
2013. febr. 3. 16:25
 5/6 A kérdező kommentje:

oké,köszönöm,azért volt fontos,mert rendesen tisztálkodok és sok embernek ha elmondanád egyből azzal jönnek hogy aki nem tisztálkodik rendesen...

Akkor jó,mert én is úgy gondoltam,hogy szmegma és másnál is előfordul.Meg hallottam hogy nőknél is lehet úgymond csikló fitymánál akár szükület is.

2013. febr. 3. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
a szükületet nem tudom, de ez a lerakódás teljesen természetes.
2013. febr. 3. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!