Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felek, hogy a parom hazudik nekem, szerintetek? Tobb info lennt.
Figyelt kérdés
Sziasztok, 21 eves lany vok, a parom 23 eves. 1 eve elunk egyutt, sok nezetelteresunk van, sokszor veszekedunk. Az utobbi idoben rajott, hogy neki buliznia kell, minden este eljarkalni a barataival. Furcsallom, mert sosem akart szorakozni korabban. A kapcsolatunk elott is bulizos volt, hires az egy ejszakas kalandjairol. Tegnap hazudott nekem egy olyan aprosgban, hogy le se irom az egesz storyt. Annyi volt a lenyeg, hogy meselte, hogy sracoktol vett a Westendbe egy ket termeket.. Ma a westendbe setaltam vele, es az egyik elado lany odakiabalt neki, eleg kaceran, hogy Aaahh, en tuudom, hogy ki vagy..!! Nagyon kiakadtam, kerdezoskodni kezdtem, hogy ez mi, es bevallotta, hogy a haverjaval igazaval lanyoktol vasarolt(hostessektol) Nem ertem miert kell hazudni ilyesmiben, es azt sem, hogy miert jarkal el otthonrol. Megtudtam, hogy megcsalta az elozo bnojet, akivel 2evet volt egyutt, de sosem vallotta be neki, velem viszont megosztotta. Ez elegge ijeszto a szamomra. Mar nem turelmes velem, nem szivesen jar el velem szorakozni, konkretan sehova. En mindent elmondok neki, o meg semmit kb. Nem tudom mit tegyek, mert nagyon szeretem ot. Szerintetek?2012. okt. 5. 02:33
1/7 anonim válasza:
Sajnos elég egyértelmű... Rád unt és most valami "izgalmasabbat" keres éjszakánként. Lehet, hogy csak én látok mindent ennyire borúsan így hajnalban, de a leírtak alapján szerintem nem sok jóra számíthatsz.
2/7 anonim válasza:
egyetértek. Szerintem is ez lehet a dologban. Írtad hogy régen is bulizós volt, most lehetséges hogy újratámadtak az ösztönei és ezért járkál el. Ha nem visz sokszor magával akkor sajnos valószínüleg meg is csal..
3/7 anonim válasza:
24 év tapasztalattal a hátam mögött mondom, hogy azonnal tedd ki a szűrét és keress egy rendes pasit... Ez ultra gáz, semmi jó nem sül ki belőle a végén.
4/7 anonim válasza:
Uncsi vagy már neki, kislány, így javallom menj szépen te is bulizni, keresd más pasi társaságát, s ne számolj be semmirõl, ha lehet...
5/7 anonim válasza:
A hazugság egyértelműen elítélendő.
Benne sosem szabad megbízni. Ez nem vicc.
Ennek megfelelően dönts. Lehet szerelem, de sok kínlódás kíséri, az biztos.
6/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom, ilyen esetben mit lehet tenni... Megvárod, míg teljesen elromlik a kapcsolatod, vagy inkább leülsz vele komolyan beszélgeni?
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom sok valaszt, egyebkent nem szokott magaval vinni bulizni sosem. Ha pedig megkerdezem, hogy mi volt, meseljen, akkor ideges lesz. DE A LENYEG. Ma reggel szakitott velem. Csodalatosan erzem magam.
2012. okt. 5. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!