Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy 7 hós pici fiunk akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy 7 hós pici fiunk akit imádunk a párommal. Csak köztünk nem mennek jól a dolgok. Hétvégenként eljár szórakozni. Hazudik hogy hova megy, mert lebukott. Nagyon félek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
(Egy-két bulifotón megláttam). Valószininü hogy találkozgat a volt csajával. Ennek még utána járok. De sokan látták már hogy a csaj ül be a kocsinkba. Szóval, a lényeg annyi hogy mi már szétmentünk egyszer mert sokat veszekedtünk.Utólag kiderült hogy meg is csalt, ezt ő vallotta be. Pár hónapra rá kibékültünk, úgy éreztük hogy minket egymásnak teremtettek. Fogadkozott és éreztem is hogy nem tenné meg ujra hogy megcsaljon. De egy pici félsz mindig volt, tudjátok, aki megégeti magát egyszer, az óvatosabb lesz. Most megint vihar előtti idő van. Napok kérdése és borul a bili. Nagyon félek hogy mi lesz. Tudom majd egyedül nevelni a fiam? Nem vagyunk házasok, és a szüleinél lakunk. Én haza tudnék menni anyumékhoz de sok adósságuk van és félek hogy belehúznak a "gödörbe". Saját lakást nem tudok venni sőt a gyerek utáni pénzből albiba se tudnék menni. Annyira félek hogy mi lesz velünk.
2009. febr. 12. 07:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A férjed már most is megcsal, csak te nem tudsz róla, és sikeresen bebeszélted magadnak az első eset után, hogy egymásnak vagytok teremtve. Ha ezek után megbocsájtottál neki, viseld a következményeit. Nem valószínű, hogy egyedül tudod majd nevelni a gyereked, szülői segítséget mindenképp igánybe kell venned mert ha így megy tovább kénytelen leszel elmenni dolgozni. Nem sok ember van akit hülyének lehet nézni, ne tartozz közéjük.
2009. febr. 12. 08:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Első válaszolónak sokmindenben igaza van, megértem, hogy baromi ideges lehetsz most nyilván, és, hogy félsz...

Azt gondold át, hogy ilyen idegállapotban mennyire jó, ha együtt maradtok- a gyereknek..?

Itt most már elsősorban ő számít, nem az a legfontosabb kérdés sajnos, hogy Te szereted-e, vagy sem. Nyilván nagyon szereted. Attól, hogy csajozik, ő is szerethet téged a maga módján- vannak ilyen emberek. De azzal, hogy nem őszinte veled, biztos, hogy nem becsüli azt az érzésedet, hogy a viselkedése téged bánt.

Akarunk-e rosszat, idegeskedést annak, akit EMBERKÉNT is szeretünk (mert pl a gyerekünk anyja)...?

Nagyon nem szeretnék a helyedben lenni- de voltam... Igaz, gyerek nélkül. Én léptem.

Több, mint fél éves hiányom döbbentette rá a férjemet, hogy velem akar élni, nélkülem nem tud.

Híre-hamva nincs már a régi csapodárságának, tanult a dologból. De ez szerencse!!! Én úgy jöttem el tőle, hogy ha a hiányomtól nem ébred fel, akkor semmitől- és akkor nem kár érte. Éltem az életem közben én is...

Válasszon: gyerek(akit imád), és Te- vagy a mostani életvitele. Félek, hogy fogadkozni fog megint és ezt te elhiszed neki, de amíg nem tudja meg, milyen a gyereke nélkül és nélküled élni- addig ne várj csodát. Drukkolok!

--ex-sorstárs--

2009. febr. 12. 09:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben, csak én férfi vagyok. Ha egyszer már megbeszéltétek és megegyeztetek valamiben, akkor Te tartsd magad ahoz. Temesd el magadban a negatív érzéseket, mert ugye tiszta lappal indultatok. Eközben - ha meg tudod tenni - rakj rendet a fejedben és ha még egyszer akad egy olyan alkalom, hogy megcsal (de biztosan meg is tegye, ne csak Te gondold azt) akkor mutass az ajtóra és mondd azt neki, hogy csukja be maga után. Ezek a még egy meg még egy meg még egy esélyek semmit sem érnek.
2009. febr. 12. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de szerintem itt nem csak a megcsalásról van szó. Ha vki volt annyira felnőtt, hogy gyereket vállaljon, akkor az vállalja a következményeket is és egy gyerekes komoly apukána bizony nem illik állandóan szórakozni járni, főleg nem diszkókba (onnan gondolom h mondtad h láttál bulifotót)! Szóval szerintem ezen van a hangsúly, na meg persze ha a megcsalást is esetlegesen hozzávesszük, akkor tényleg beláthatod, hogy nem éppen alkalmas az apaszerepre... Szerintemköltözz el a szüleidhez, biztos vigyáznak a gyerekre és menj dolgozni.
2009. febr. 12. 12:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Aranyosak vagytok.
2009. febr. 12. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!