Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy 7 hós pici fiunk akit imádunk a párommal. Csak köztünk nem mennek jól a dolgok. Hétvégenként eljár szórakozni. Hazudik hogy hova megy, mert lebukott. Nagyon félek. Mit tegyek?
Első válaszolónak sokmindenben igaza van, megértem, hogy baromi ideges lehetsz most nyilván, és, hogy félsz...
Azt gondold át, hogy ilyen idegállapotban mennyire jó, ha együtt maradtok- a gyereknek..?
Itt most már elsősorban ő számít, nem az a legfontosabb kérdés sajnos, hogy Te szereted-e, vagy sem. Nyilván nagyon szereted. Attól, hogy csajozik, ő is szerethet téged a maga módján- vannak ilyen emberek. De azzal, hogy nem őszinte veled, biztos, hogy nem becsüli azt az érzésedet, hogy a viselkedése téged bánt.
Akarunk-e rosszat, idegeskedést annak, akit EMBERKÉNT is szeretünk (mert pl a gyerekünk anyja)...?
Nagyon nem szeretnék a helyedben lenni- de voltam... Igaz, gyerek nélkül. Én léptem.
Több, mint fél éves hiányom döbbentette rá a férjemet, hogy velem akar élni, nélkülem nem tud.
Híre-hamva nincs már a régi csapodárságának, tanult a dologból. De ez szerencse!!! Én úgy jöttem el tőle, hogy ha a hiányomtól nem ébred fel, akkor semmitől- és akkor nem kár érte. Éltem az életem közben én is...
Válasszon: gyerek(akit imád), és Te- vagy a mostani életvitele. Félek, hogy fogadkozni fog megint és ezt te elhiszed neki, de amíg nem tudja meg, milyen a gyereke nélkül és nélküled élni- addig ne várj csodát. Drukkolok!
--ex-sorstárs--
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!