Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik a párom. (? )

Figyelt kérdés

Mi interneten ismerkedtünk meg egy irogatós portàlon/tàrskeresön.Ugy tudtam,hogy màr ö nincs fent az oldalon.Mikor összeköltöztünk,akkor kitörölte a skypeot,de èn letöltöttem,mert akkor kellett.Es teljesen màs nèv volt neki megjegyezve,nem az,amiröl èn tudok.Kèrdöre vontam,azt mondta a haverjàè.Pàr napja valami ösztönzött arra,hogy megnèzzem az oldalon ezt a nevet.(Ahol megismerkedtünk)Eddig eszembe sem volt...Es fent volt..figyeltem,tudom nem szép dolog,de ez a nèv mindig akkor van bejelentkezve,ha a pàrom wcn van..ott ül majdnem 1 oràt..Kèrdöre vontam,akkor csak tàmadott ès durcàlt.Reggel mintha mi sem törtènt volna..persze megint összekaptunk,elment dolgozni.Tegnap az arcomba hazudott..

Több,mint 4 ève vagyunk együtt..nem szeretném csak úgy eldobni ezt a kapcsolatot,de lehet nincs is màs megoldàs?

2012. okt. 3. 10:47
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
De hogy megcsalna,azt nem vettem èszre..meló utàn rögtön haza jön,ha fusizni megy,akkor bàrmikor felveszi a telót ha hívom,vagy visszahív..
2012. okt. 3. 10:51
 2/20 anonim ***** válasza:
Én személy szerint gyűlölöm a hazugságot!Nekem ez elég lenne a szakításhoz!Biztosan nem tudnék semmilyen téren megbízni egy hazug emberben!
2012. okt. 3. 10:54
 3/20 anonim ***** válasza:
Engem is kiakasztana. Írj rá amikor wc-re megy. Onnantól megtudod, hogy mit keres az oldalon..
2012. okt. 3. 10:57
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát, gyanús.

Eleve miért van fent (még) párkereső/ismerkedős oldalon? Ez már önmagában gáz.

Az meg hogy egy órát ül a wc-én csetelgetve, hát te tudod. Én biztos hogy nem tűrném ezt el. Ráadásul hazudott is...

Lehet hogy van egy nő akivel tartja a kapcsolatot elektronikus úton.

Mond meg neki, hogy tudsz mindenről, nem kell tovább hazudni, titkolóznia és válasszon... mert a kettő együtt nem működik. (Neten ismerkedés, beszélgetés és egy komoly kapcsolat)

Ezt meg kell beszélni.

Ha meg valóban a haverja az aki be van regisztrálva erre az oldalra, (amit a leírás alapján kétlek) és be tudja bizonyítani, akkor bocsánatot kérsz...

2012. okt. 3. 10:58
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, nem azért, de egy ilyen sztoriban a párom utólag HIÁBA kérne bocsánatot... mert hát én az ideális párkapcsolatot nem egy totális intézménynek, börtönnek képzelem el, ahol nyomozgatnak az ember után, csekkolják, hogy kivel, mikor, miért áll szóba... meg egyébként sem szoktam tűrni, hogy bárki is ellenőrizgessen...
2012. okt. 3. 11:07
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

#2-nek igaza van.

Miért csak akkor szakítanak a nők/lányok, amikor már tényleges megcsalás történt?

Miért nem elég a szakításhoz a hazugság, és a velejáró bizalmatlanság?

2012. okt. 3. 11:15
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk hogy ők mennyire szeretik egymást.

Ha nagyon, akkor egy ellenőrizgetést, (aminek valljuk be van alapja, tehát nagyon gyanús a dolog) meg lehet bocsátani. A barátja is megértheti hogy miért vált gyanússá.

-idegen, nem ismert név a sypon. (Mégis kié? Ha nem az enyém, akkor elgondolkodtató...)

-a "régi" csetoldalon lévő név, mindig akkor van fent, mikor a pasim wc-n van... majd mikor kijön, a név is eltűnik.

Szóval...

Szerintem itt nem lesz szükség bocsánat kérésre, ...de ha mégis, akkor szerintem megbocsátható a "nyomozás".

De ez csak az én véleményem.

Nem ismerem a kapcsolatukat.

2012. okt. 3. 11:17
 8/20 anonim ***** válasza:

Vajon mennyire szeretik egymást??????Nekem ilyen szeretet biztos nem kell!!!!Hazudik,ha kérdőre vonják támad!!!Ha szereti a csajt miért teszi ezt?

2.

2012. okt. 3. 11:23
 9/20 A kérdező kommentje:

Szeretjük egymàst,vagyis hát gondolom szeret,mert kimutatja...de engem ez kiborit...mièrt kell àlnèven ismerkednie...mert màsnak minek menne fel.Eddig eszembe se jutott,hogy nyomozzak,ellenben vele...règebben mikor itthon maradt a telóm,ö szèpen mindent megnézett.

Engem nem is tudom mi vitt rà,hogy utàna nèzzek..de jól tettem.

2012. okt. 3. 11:25
 10/20 anonim ***** válasza:
#7, abban kétségtelenül igazad van, hogy ahhoz, hogy a történetről az embernek megalapozott véleménye lehessen, ahhoz mindkét felet ismerni kellene, meg a köztük lévő kapcsolatot is... én alapban nem tudom elképzelni, hogy a párom kontrollálni akarja, hogy mikor, kivel, miért beszélgetek személyesen/telefonon/neten, ezért szóba se jönne, hogy hazudjak, ne a valóságot mondjam, ha szóba kerül valamiért. És fordítva hasonlóképpen. Azt se tudom, hogy van-e neki facebook-profilja pl. Ő tudja, hogy nekem nincs, mert én ezzel büszkélkedni szoktam, imidzsem része, hogy "nem bankolok senkinél, és nem vagyok a facebookon":) Ja, és 15 éve tart a kapcsolatunk:)
2012. okt. 3. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!