Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik a párom. (? )
Mi interneten ismerkedtünk meg egy irogatós portàlon/tàrskeresön.Ugy tudtam,hogy màr ö nincs fent az oldalon.Mikor összeköltöztünk,akkor kitörölte a skypeot,de èn letöltöttem,mert akkor kellett.Es teljesen màs nèv volt neki megjegyezve,nem az,amiröl èn tudok.Kèrdöre vontam,azt mondta a haverjàè.Pàr napja valami ösztönzött arra,hogy megnèzzem az oldalon ezt a nevet.(Ahol megismerkedtünk)Eddig eszembe sem volt...Es fent volt..figyeltem,tudom nem szép dolog,de ez a nèv mindig akkor van bejelentkezve,ha a pàrom wcn van..ott ül majdnem 1 oràt..Kèrdöre vontam,akkor csak tàmadott ès durcàlt.Reggel mintha mi sem törtènt volna..persze megint összekaptunk,elment dolgozni.Tegnap az arcomba hazudott..
Több,mint 4 ève vagyunk együtt..nem szeretném csak úgy eldobni ezt a kapcsolatot,de lehet nincs is màs megoldàs?
Hát, gyanús.
Eleve miért van fent (még) párkereső/ismerkedős oldalon? Ez már önmagában gáz.
Az meg hogy egy órát ül a wc-én csetelgetve, hát te tudod. Én biztos hogy nem tűrném ezt el. Ráadásul hazudott is...
Lehet hogy van egy nő akivel tartja a kapcsolatot elektronikus úton.
Mond meg neki, hogy tudsz mindenről, nem kell tovább hazudni, titkolóznia és válasszon... mert a kettő együtt nem működik. (Neten ismerkedés, beszélgetés és egy komoly kapcsolat)
Ezt meg kell beszélni.
Ha meg valóban a haverja az aki be van regisztrálva erre az oldalra, (amit a leírás alapján kétlek) és be tudja bizonyítani, akkor bocsánatot kérsz...
#2-nek igaza van.
Miért csak akkor szakítanak a nők/lányok, amikor már tényleges megcsalás történt?
Miért nem elég a szakításhoz a hazugság, és a velejáró bizalmatlanság?
Nem tudjuk hogy ők mennyire szeretik egymást.
Ha nagyon, akkor egy ellenőrizgetést, (aminek valljuk be van alapja, tehát nagyon gyanús a dolog) meg lehet bocsátani. A barátja is megértheti hogy miért vált gyanússá.
-idegen, nem ismert név a sypon. (Mégis kié? Ha nem az enyém, akkor elgondolkodtató...)
-a "régi" csetoldalon lévő név, mindig akkor van fent, mikor a pasim wc-n van... majd mikor kijön, a név is eltűnik.
Szóval...
Szerintem itt nem lesz szükség bocsánat kérésre, ...de ha mégis, akkor szerintem megbocsátható a "nyomozás".
De ez csak az én véleményem.
Nem ismerem a kapcsolatukat.
Vajon mennyire szeretik egymást??????Nekem ilyen szeretet biztos nem kell!!!!Hazudik,ha kérdőre vonják támad!!!Ha szereti a csajt miért teszi ezt?
2.
Szeretjük egymàst,vagyis hát gondolom szeret,mert kimutatja...de engem ez kiborit...mièrt kell àlnèven ismerkednie...mert màsnak minek menne fel.Eddig eszembe se jutott,hogy nyomozzak,ellenben vele...règebben mikor itthon maradt a telóm,ö szèpen mindent megnézett.
Engem nem is tudom mi vitt rà,hogy utàna nèzzek..de jól tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!