Miért hazudik nekem és miért nem irt smst?
20éves lány vagyok, a bátyám 30. nagyon jó a kapcsolatom vele, és még sosem hazudott nekem semmiben.
megbeszéltük hogy (elmult) péntek este náluk filmezünk, nem ez lett volna az első ilyen este, mindig jól szórakozunk, ígérte hogy leszed egy filmet, és ír smst este, hogy mikorra menjek.
egész este vártam, végül este9kor irtam neki, válaszolt hogy "túl hangos a klíma,(benti van nekik, hangosan meg nem lehet tvzni mert a 2éves gyerkőcükk felkel) alig lehetne tőle hallani a filmet, de azért megteszek mindent az ügy érdekében, és még írok mindenképp pusz"
na még szombat este is azt vártam hogy írjon,de nem írt.
nagyon rosszul esett, tekintve hogy nem is én akartam rájuk akaszkodni ő ajánlotta fel, legalább irhatta volna hogy "bocs nem érek rá" de nem irt.
most találkoztam vele mondtam neki hogy azt hittem ír smst, erre mondta hogy ő irt én nem kaptam meg, de bizonyitani nem tudta, vagyis nem akarta, aztán ejtette a témát.
régen ha megigért valamit betartotta, nekem ez nagyon rosszul esik, biztos látta rajtam, alig szoltam ma hozzá, de bocsánatot se kért meg semmi.
ő az egyetlen olyan férfi az életemben aki sosem hazudott nekem, a pasijaim is mindig átvertek, meg ilyenek, de most benne is csalódtam. olyan hülyén érzem magam, mostanság ha megigér valamit sosem tartja be, azelőtt mindig tartotta a szavát
ha bántott valami mindig neki mondtam el, meghallgatott, segített lelki társam volt, és énis igyekeztem segiteni őt, ha baja volt, mindent őszintén el tudtam mondani neki.
úgy éreztem szeret, és fontos vagyok neki, hogy igazán húgaként szeret,és hogy a mai napig is mindent megtennénk egymásért, mint régen mikor én kisebb voltam ő meg fiatalabb.
nagyot csalódtam benne, úgy érzem nem szeret már. tudom családja van na és? arra nem jut ideje az embernek amire nem akar szánni, úgy érzem elvesztettem őt, hogy már semmi sem lesz a régi, értitek??
bocs hogy ez nyálas, de nagyon bánt, mert ugy érzem hazudik és hazudott nekem, és nem is érdekli hogy ez nekem rosszul esik
nem az a bajom hogy bárki mással volt hanem hogy én hülye várom amit megigért akkor csörgessen meg visszahivom h ne menjen a pénze, de elég lett volna annyit mondania hogy nem ér rá megértettem volna.
tudod azóta vagyok érzékeny amióta at utolsó pasim megcsalt és hazudott, és tesóm is tudja h a kamut ki nem állhatom, erre tessék.
Értem a problémád, de egy picit akkor is meg kéne próbálnod lazábbra venni a dolgot.
Én magamból indulok ki, hogy sokszor olyan szórakozott vagyok, hogy hiába beszélem meg a férjemmel v tesómmal, hogy 10 perc múlva visszahívlak, hogy hajlamos vagyok elfelejteni, pláne, ha belemerülök valamibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!