Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik a párom. (? )

Figyelt kérdés

Mi interneten ismerkedtünk meg egy irogatós portàlon/tàrskeresön.Ugy tudtam,hogy màr ö nincs fent az oldalon.Mikor összeköltöztünk,akkor kitörölte a skypeot,de èn letöltöttem,mert akkor kellett.Es teljesen màs nèv volt neki megjegyezve,nem az,amiröl èn tudok.Kèrdöre vontam,azt mondta a haverjàè.Pàr napja valami ösztönzött arra,hogy megnèzzem az oldalon ezt a nevet.(Ahol megismerkedtünk)Eddig eszembe sem volt...Es fent volt..figyeltem,tudom nem szép dolog,de ez a nèv mindig akkor van bejelentkezve,ha a pàrom wcn van..ott ül majdnem 1 oràt..Kèrdöre vontam,akkor csak tàmadott ès durcàlt.Reggel mintha mi sem törtènt volna..persze megint összekaptunk,elment dolgozni.Tegnap az arcomba hazudott..

Több,mint 4 ève vagyunk együtt..nem szeretném csak úgy eldobni ezt a kapcsolatot,de lehet nincs is màs megoldàs?

2012. okt. 3. 10:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem érted hogy nem biztos hogy "megcsalja" őt?! Lehet hogy nem is a barátja az, aki csetel azon a néven...

Mi van ha tényleg a barátja ült oda egy pillanatra a gép elé?

Vádaskodásnál, gyanúsítgatásnál szerintem jobb felnőttként megbeszélni a dolgokat, mint fentebb is írtam. Aztán vagy békülés lesz, vagy szakítás...

Én személy szerint leülnék ezt az egészet megbeszélni. Ha tévedtem a vádaskodást illetően, akkor bocsánatot kérnék, fátylat rá, ha bevallja hogy "igen, szoktam beszélgetni egy lánnyal, de nem jelent semmit, és én téged szeretlek, nem beszélek azzal a lánnyal soha többet." akkor elgondolkodnék... lehet megbocsátanék, lehet nem.

Nem tudom..., a helyzet hozza és függ attól, hogy mennyire látom az őszinteséget, igaz érzelmeket a szemében.

Ez nagyon bonyolult dolog... És a kérdező azt írja: "Több, mint 4 ève vagyunk együtt..nem szeretném csak úgy eldobni ezt a kapcsolatot"

Megértem...

Beszéld meg a barátoddal ezt Kérdező, és ha úgy érzed, hazudik, akkor lépjél ki ebből a kapcsolatból, mert nincs jövőre...

Egy csetelést más lánnyal még meg lehet bocsátani, de azt, hogy (újra és újra) hazudnak neked, azt nem.

2012. okt. 3. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:

*Mi van ha tényleg a barátja ült oda egy pillanatra a gép elé?

Úgy értem, a szóban forgó fiú haverja...

2012. okt. 3. 11:38
 13/20 anonim ***** válasza:
51%
#9/Kérdező - pl hogy kapjon megerősítést, visszaigazolást arról, hogy ő még mindig "piacképes" férfi vagy nő, nem megszokásból, vagy szánalomból vannak mellette. Jót tesz az ilyesmi az ember önbecsülésének...
2012. okt. 3. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:

13-as, én is ilyesmire gondolok... egyfajta visszaigazolás a fiúnak a cset. ("Jó pasi vagyok még. Kelendő.) Egyfajta önigazolás.

Mi lányok is csináljuk ezt, csak mi beérjük egy bókkal az utcán, egy fütyüléssel, bámulással.

Nem kell egyből arra gondolni hogy megcsalja a barátnőjét.

2012. okt. 3. 11:43
 15/20 anonim ***** válasza:

"Egy csetelést más lánnyal még meg lehet bocsátani," - már bocsánat de MIT LEHET???

A megbocsájtáshoz előbb bűn kell... és hát nehogymár ne azzal beszélgessen akár URL akár IRL a párom, akivel akar... a párkapcsolat nem egyenlő a fegyházzal.

2012. okt. 3. 11:44
 16/20 anonim ***** válasza:
#14, persze, annyi a különbség, hogy a lányok képesek ezt spontán kiváltani a környezetből, a fiúk meg nemigen kapják meg anélkül, hogy ne kezdeményeznének egy kontaktust, beszélgetést.
2012. okt. 3. 11:47
 17/20 anonim ***** válasza:

15.

Nincs baj a cseteléssel amíg az nem egy TÁRSKERESŐN zajlik, hanem csak facebookon, iwiw-en...

Lehet hogy téged ez sem zavarna, hogy a párod a társkeresőn csetelget, de itt sokaknál ez kizáró/szakító ok.

Teljesen jogosan.

2012. okt. 3. 11:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem zavarna... n.b pl. bulinetes loginom nekem is van (bár rég használtam), tehát pontosan tudom, hogy ott nem csak pár/szexuális kapcsolatot keresők vannak jelen, sőt, megkockázom, a többség pont azért van felregisztrálva, amiről az imént beszéltünk...
2012. okt. 3. 12:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó,hogy ne írjon,beszélgessen màssal,hanem mièrt kell titokban,àlnéven..telefonon wcn ülve..ha meg normàlisan megkèrdem,elvègre a pàrom,akkor meg nekem esik.Ha nincs titkolni valója,akkor mièrt kell tàmadni? egyszerüen hiàba próbàltam vele megbeszèlni..ès ezèrt kezdek elhidegülni töle.
2012. okt. 3. 12:16
 20/20 anonim ***** válasza:

A támadása két okból is lehet:

1. Azért támad, mert pusztán baráti, szimpla beszélgetős viszonya van egy lánnyal, és nem érti miért kell őt "cseszegetni".

2. Azért támad, mert szoros viszonya van valakivel, (tetszik neki a lány) és így próbálja meg kerülni a témát, vállalni a felelősséget, szembenézni a dolgokkal.

Ha nem tudod ezt megbeszélni vele, akkor nincs túl sok választás...A kommunikáció és őszinteség mindennek az alapja. Eddig lehet hogy titkolta a baráti csevejeket, (mert azt hitte téged zavar), de ha így van, akkor mond meg neki, hogy nem az zavar téged hogy másokkal beszélget, hanem az hogy titkolja, rejtegeti, és nem egy társkeresőn kéne...

2012. okt. 3. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!