Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
H. E. L. P . Szerintetek bejöhetek neki? Bővebb lennt. FONTOS.
Figyelt kérdés
Mindig mondja,hogy milyen szép vagyok,sokat bókol.Elszokott hívni ide oda.De még nem voltunk együtt sehol.Mondtam neki,hogy szingli vagyok azt mondta reméli nem sokáig.Nem tudom eldönteni mir akar.Amikor látom mindíg napszemüveg van rajta és olyan rossz így még a szemeit se látom,hogy komolyan gondolja e.2013. júl. 29. 10:37
1/5 anonim válasza:
Egyszerűen meg akar dugni, aztán eldönti kellessz-e neki tovább. Velem ezt már megtették, ne menj bele, ha nem vagy biztos!
2/5 anonim válasza:
1. Kérd meg, hogy vegye le a szemüveget, ha veled beszél. Nincs ebben semmi, engem is idegesít.
2. Ha ilyen célzásokat tesz, akkor nyilván akar valamit.
3. Randizni is elhívott, csak te nem mész.
Mi kell még?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy elhívott de akkor még nem gondoltam rà úgy komolyan.Most meg kezdem megszeretni.Csak nem tudom eldönteni mit akar.Nem akarom hogy megdugjon aztàn otthagy nekem most komoly kapcsolatra van szüksEgem.Hogy mutassam ki felé hogy bejön???
2013. júl. 29. 10:56
4/5 anonim válasza:
Fordítsd komolyra a dolgokat kérdezd meg, hogy valóban szeret-e, és ne menj el vele valami idegen helyre. És egyetértek az 1. Kommentel.
5/5 anonim válasza:
Kérdezz vissza, játssz vele.
Amúgy ez a két kijelentés eléggé üti a másikat.
"Elszokott hívni ide oda.De még nem voltunk együtt sehol"
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!