Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol hibáztam? Mi lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol hibáztam? Mi lehet a probléma? 19/F (Bővebben lennt. )

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal facebookon,teljesen jól elbeszélgettünk,nyitott volt,mentek a kérdések ide-oda,végül elhívtam meghívni egy kávéra,egyből igent mondott,de a többszöri próbálkozások ellenére sem sikerült időpontot megbeszélni egyéni elfoglaltságok miatt,pedig szerintem akar ő is találkozni velem és ezt mondta is. végül abban maradtunk amint lesz ideje írni fog,ennek lassan 2 hete.egyből levettem h ez bizony elutasítás,de akkor miért likeolja a bejegyzéseimet,a képeimet és a bejelentkezéseimet különböző helyekre? MIÉRT???????
2014. márc. 12. 20:12
 1/2 anonim ***** válasza:
94%
MERT TÚL BÜSZKE, HOGY ÍRJON. ÍRJ NEKI TEEEEEE
2014. márc. 12. 20:14
 2/2 anonim ***** válasza:

nem hibáztál, elsőnek van igaza.

a lányoknak bebeszéli mindenki, a barátnőktől kezdve a női magazinokig mindenki, hogy tilos kezdeményezni.

arra vár, hogy te írjál, és már teljesen ki van készülve, hogy mi lesz már.

2014. márc. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!