Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez valós probléma, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valós probléma, vagy csak én generáltam magamnak?

Figyelt kérdés

30 vagyok, és tanulok. Csak nappalin lehet végezni ezt az egyetemet, és igen, a szülők segítenek. Ez a másoddiplomám, amivel egyrészt nem tudtam elhelyezkedni, másrészt meg olyan munkákat tudnék megcsípni, amik r.hadtul unalmasak. Hosszas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy (pályát) váltok - ha még le kell dolgoznom kb. 40 évet az életben, akkor olyannal akarok foglalkozni, amiből meg tudok élni, és amit szeretek.

Amire nem számítottam, azzal mostanában szembesülök. Magas vagyok, kék szemű, szőkésbarna, átlagos testalkatú és némelyek szerint helyes is (vagy "jóképű" - jelentsen bármit is), mégis, a korombeli srácoknak már kocsijuk van, saját lakás, jó állás - ezek nálam még váratnak magukra. Így hogy csajozzak? Érdekes, mióta eltűnődtem ezen, mintha valami "gát" lenne bennem, ha meglátok egy jó csajt:

- nem tetszem neki

- nem tudok felmutatni semmit

- ő dolgozik, én tanulok...

- vagy ő tanul, de olyan pasik csapják neki a szelet, akik dolgoznak és van "valamilyük".

Szóval minden "fejben" dől el.... A véleményekre lennék kíváncsi, kösz szépen! :)

2014. márc. 8. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Valós is a probléma, meg nem is. Igazából én 26 évesen járok még mindig egyetemre (első diploma...) és hasonló problémákkal (is) küzdöm. Főleg, ha belegondolok, hogy régi osztálytársaimnak már szép feleségük és gyerekeik vannak.

Igazából működhetne így is egy kapcsolat, hogy a lány már dolgozik, te pedig még tanulsz; de ahhoz az is kell, hogy a lány is megértő legyen.

2014. márc. 8. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért nem minden nő nézi azt hogy van-e lakása, autója az adott pasinak! Ha szeret téged, majd együtt összehozzátok az anyagi javakat később. Ezért ne érezd magad kevesebbnek, nyugodtan udvarolj bárkinek!;)
2014. márc. 8. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:

ha feszélyez ez, azzal rontod az esélyeidet. próbálj meg úgy tenni, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. veled most ez van, és tök normális indokod is van hozzá. hogy akarsz valamit. nem csak lenni meg sodródni.

ez a sok kiégett, mókuskerekében nehezen gondolkodni tudó ember mellett vonzerőt tud képviselni.

2014. márc. 8. 13:15
 4/5 A kérdező kommentje:

Külföldre meg nem akarok menni sült krumplit árulni.

Köszönöm a válaszokat!

2014. márc. 8. 13:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Bocs. elrontottam. nem olvastam vissza, amit írtam.

Szóval 2 nagy hiba van (ezért rossz telefonon gépelni, nem látom egészben a szöveget).

- az első diplomával nem tudtam elhelyezkedni

- a "valamilyük" igazából "valamijük" akart lenni.

2014. márc. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!