Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ekkora probléma, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora probléma, hogy van egy kis jövedelmem?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, évek óta foglalkozom forexxel (deviza-tőzsde), stabilan keresek is ezzel.Eleinte demo-számlám volt, de már hónapok óta élesben csinálom.

Harmadik randinkon a csajjal a hobbikról beszélgettünk, ahol mondtam neki egyszerűen azt, hogy tőzsdézem már egy ideje.. erre teljesen megváltozott a hangulata és rideg lett hozzám, mintha kicserélték volna.. Tényleg ekkora problémát okoz, hogy nem X-boxozom hanem tőzsdézem a szabadidőmben??

2013. nov. 1. 01:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hazudtad volna hogy ügyvéd vagy vagy politikus.
2013. nov. 1. 01:09
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát ez hülye:D Nemhogy örült volna, hogy komolyabb, pénzes pasi vagy. Biztos az ilyen páwa szutykokra bukik, akiket apuci pénzel.
2013. nov. 1. 01:10
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azt hitte, hogy kamuzol(ahogy én is), mivel elég ritka az olyan, aki ilyesmit csinál 18 évesen. Valószínűleg azt feltételezte, hogy csak valami kitalált dologgal szeretnél előtte felvágni.
2013. nov. 1. 01:12
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát önmagában ha tőzsdézel, az inkább pozitív. nem tudom miért nem tetszett a lánynak. Nem hiszem h az zavarja, hogy jövedelmed van.

talán túl sokat beszéltél róla?

2013. nov. 1. 01:12
 5/15 A kérdező kommentje:

3# Biztos nincs jobb dolgom negyed kettőkor, mint ilyen kamukérdést feltenni...

4# Már amikor megemlítettem akkor így reagált, utána próbáltam kifejteni, hogy mit csinálok tehát nem beszéltem róla túl sokat.

2013. nov. 1. 01:14
 6/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert 18 évesen (ha már tőzsde közelébe kerülsz), akkor elszórni szokás a pénzt, nem keresni.

Az meg, hogy mit mondasz... most nyertél egy ügylettel, 5 másikon meg 10-szer annyit veszíthetsz (gondolhatja ő).

2013. nov. 1. 01:30
 7/15 anonim ***** válasza:

A köz véleménye nem túl pozitív a tőzsdével és az azt használókkal szemben. Lehet, hogy a lány is ebbe a körbe tartozik.

Egyébként szerintem is a legundorítóbb állatfaj vagytok, de ez csak az én személyes magánvéleményem. Valszeg törölni fogják ezt a hozzászólást.

2013. nov. 1. 01:30
 8/15 A kérdező kommentje:

Kedves 7. hozzászóló! Kifejtenéd, hogy miért gondolod így (vagy itt vagy privátban)?

[HA TÖRÖLVE LENNE A VÁLASZA EZT IS KÉREM TÖRÖLNI]

2013. nov. 1. 01:39
 9/15 anonim ***** válasza:
mennyit keresel ezzel havonta?
2013. nov. 1. 08:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Lányként engem max azért ijesztene meg, mert ugye szép dolog, hogy a tőzsdén nyer valaki, de az ilyen üzletekben ott van az is, hogy hoppá elbukja az összes pénzét. Ily módon lehetne a gazdagok szerencsejátékaként is tekinteni...a szerencsejátékosok pedig nem annyira vonzóak szerintem. (nekem pl nem sugalmaz anyagi biztonságot egy olyan aki a félkarút tekeri)
2013. nov. 1. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!