Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma, hogy van egy kis jövedelmem?
18 éves srác vagyok, évek óta foglalkozom forexxel (deviza-tőzsde), stabilan keresek is ezzel.Eleinte demo-számlám volt, de már hónapok óta élesben csinálom.
Harmadik randinkon a csajjal a hobbikról beszélgettünk, ahol mondtam neki egyszerűen azt, hogy tőzsdézem már egy ideje.. erre teljesen megváltozott a hangulata és rideg lett hozzám, mintha kicserélték volna.. Tényleg ekkora problémát okoz, hogy nem X-boxozom hanem tőzsdézem a szabadidőmben??
Hát önmagában ha tőzsdézel, az inkább pozitív. nem tudom miért nem tetszett a lánynak. Nem hiszem h az zavarja, hogy jövedelmed van.
talán túl sokat beszéltél róla?
3# Biztos nincs jobb dolgom negyed kettőkor, mint ilyen kamukérdést feltenni...
4# Már amikor megemlítettem akkor így reagált, utána próbáltam kifejteni, hogy mit csinálok tehát nem beszéltem róla túl sokat.
Szerintem azért, mert 18 évesen (ha már tőzsde közelébe kerülsz), akkor elszórni szokás a pénzt, nem keresni.
Az meg, hogy mit mondasz... most nyertél egy ügylettel, 5 másikon meg 10-szer annyit veszíthetsz (gondolhatja ő).
A köz véleménye nem túl pozitív a tőzsdével és az azt használókkal szemben. Lehet, hogy a lány is ebbe a körbe tartozik.
Egyébként szerintem is a legundorítóbb állatfaj vagytok, de ez csak az én személyes magánvéleményem. Valszeg törölni fogják ezt a hozzászólást.
Kedves 7. hozzászóló! Kifejtenéd, hogy miért gondolod így (vagy itt vagy privátban)?
[HA TÖRÖLVE LENNE A VÁLASZA EZT IS KÉREM TÖRÖLNI]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!