Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora probléma, hogy van egy kis jövedelmem?
18 éves srác vagyok, évek óta foglalkozom forexxel (deviza-tőzsde), stabilan keresek is ezzel.Eleinte demo-számlám volt, de már hónapok óta élesben csinálom.
Harmadik randinkon a csajjal a hobbikról beszélgettünk, ahol mondtam neki egyszerűen azt, hogy tőzsdézem már egy ideje.. erre teljesen megváltozott a hangulata és rideg lett hozzám, mintha kicserélték volna.. Tényleg ekkora problémát okoz, hogy nem X-boxozom hanem tőzsdézem a szabadidőmben??
# 8:
Talán azért, mert az ilyen spekulánsok tették tönkre a gazdaságot?
Ráadásul igazából zéró értékteremtésből gazdagodsz meg. Elhiszem, hogy kényelmes és elvagy a tőzsdén, de szerintem eléggé undorító dolog más munkáján nyerészkedni. Ez az én gondolatom és jéé, nem törölték a hozzászólásomat.
10# A kockázatvállalás egy komoly kérdés, meg van ennek
is a pszichológiája, alapelve amihez ha tud ragaszkodni az ember akkor nem lesz olyan, hogy elúszik a pénze.
12# A pék kenyérsütéssel, az ügyvéd jogi tanácsokkal, az asztalos bútorkészítéssel keresi a kenyerét, a tőzsdés pedig tőzsdézéssel.
Ilyen az élet. Az, hogy szerinted undorító dolog felettébb hidegen hagy.
# 13:
Nem is kértem, hogy hasson meg a véleményem. Te voltál annyira kíváncsi arra, hogy miért mondtam azt, amit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!