Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

ha van valaki, akivel rengeteget chateltem, aztán találkára is sor került...az elsőn jól éreztük magunkat nem volt semmi különös. utána írta, hogy ő szívesen járna velem meg ilyeneket, azt mondtam neki, hogy ezt ne gépen beszéljük meg. a második találkán is felhozta, akkor időt kértem, mert nem tudtam, hogy hogyan érzek iránta. akkor hanyagoltuk a témát és megkértem, hogy ne is keressen. nem is keresett aztán végül én írtam rá, mert hiányzott(nem tudom, lehet, hogy csak az a dolog, hogy beszélgetek valakivel egy jót). már utána voltak kínos szünetek meg ilyenek, aztán azt írta, hogy hiányzom neki és szeretne megint találkozni. elmentünk harmadszorra is, és itt jön az, amit nem tudok megérteni: egész végig(nem túlzok) a telefonját piszkálta, mintha sms-ezett volna vkivel. utána még beszéltünk párszor de egyre gázosabbak lettek a beszélgetések(gondolok itt a szünetekre), és addig mindig ő írt, most meg nem. szóval szerintetek ez mégis mi volt?

ha nem jön könnyen akkor feladta? gondoljátok, hogy itt a 'vége'?:)

köszi:))

2013. máj. 28. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
"ha nem jön könnyen akkor feladta! itt a 'vége"
2013. máj. 28. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:

ó:/

köszi:)

2013. máj. 28. 20:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!