Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetne ezt jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt jobban viselnem? Velem van a probléma?

Figyelt kérdés

A barátnőimet nagyon szeretem,de egy valami kifejezetten idegesít bennük. Mostanában egyre többet panaszkodnak,és szidják magukat,amolyan önbizalomhiányos lánykát színlelnek. Mindig mondják,hogy ők milyen kövérek,stb stb..közben nagyon soványak. Nincs pasijuk,nem is udvarolnak nekik,állandóan a fogyókúrás ennivalóikat eszik,mindig a szépség témáról beszélnek...Kezd kicsit fárasztó lenni,eddig nem voltak ilyenek. Nekem van barátom,nekik nincs,és érzem,hogy féltékenyek rám. De attól,hogy párkapcsolatot szeretnének,nem kéne mindig ugyanarrról beszélni.

Pláne ez az alkati téma,ami megőrjít. Mindig hallgatom,hogy ők milyen kövérek,miközben én sokkal teltebb vagyok náluk(én se vagyok kövér,de hát hozzájuk képest..) őket jobban is megnézik a pasik,mert mostanság kiteszik mindenüket,én meg világéletemben a konzervatív öltözkédési módokat pártoltam. Most is,és ha nem lenne barátom(mert nekem is volt ilyen sokáig),akkor sem változtam meg emiatt.. (sokan mondják,hogy nekem az arcom nagyon szép) Nem tudom,így van-e,nekem meg az alkatom nem a legszebb,de folyamatosan dolgozom az ügyön,naponta több órát biciklizek,futok,tornázok,egészségesen eszem.

2013. júl. 16. 14:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként meg tényleg szeretem őket,csak le akarom őket erről szoktatni,mert már kezd fárasztóvá válni.
2013. júl. 16. 14:06
 2/3 anonim ***** válasza:
hiába akarod nem fogod tudni őket erről leszoktatni...ez a trend mostanság
2013. júl. 16. 14:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg nekik, hogy minél inkább tucatpitschák lesznek, annál kevesebb az esélyük, hogy KOMOLY kapcsolatuk legyen...
2013. júl. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!