Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy kis probléma fiúkkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kis probléma fiúkkal, valaki lécci? (lent)

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és egy lány miatt nem kedvelnek a fiúk. Szerintetek lehetek még jóba fiúkkal?akivel jóba leszek ő elveszi tőlem :(
2013. ápr. 19. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Akiket elvesz tőled azok nem igazi barátok. Neten is ismerkedhetsz, és lehet jó sik remek barátod. Tapasztalat ;) 15/f
2013. ápr. 19. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:

én ezt nem értem

te lány vagy vagy fiú

mi az h egy lány miatt nem kedvelnek? ki vesz el kit tőled??

2013. ápr. 19. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Kerdező is lány.
2013. ápr. 19. 20:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Van egy kis probléma a helyesírásoddal, szótárat "lécci"!

13 évesen még ne fiúzz, inkább a tanulásra koncentrálj! ( Jöhet a sok-sok lefelé mutató kéz a többi Minimaxot néző, hasonló korú egyénektől, hajrá!)

Egyébként az ilyen lány nem barátnő, beszéld meg vele, vagy ne barátkozzatok...

2013. ápr. 19. 20:46
 5/7 A kérdező kommentje:
hát az a helyzet hogy lány vagyok és aki el veszi tőlem a barátaimat az a volt legjobb barátnőm volt csak összevesztünk és most azzal büntet hogy elveszi a barátaim és hát még nem nagyon rendes fiút szeretnék csak barátkozni velük és hát velük is jóba vagyok csak nem mernek hozzám szólni a suliban mert a volt barátnőmtől jobban félnek hogy mi lesz ha velem beszélgetnek a suliban
2013. ápr. 19. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt már 13 évesen sem értettem, hogy hogyan lehet "elvenni" barátokat... Egy barát nem egy nyalóka, vagy egy szagos radír, saját akarata van, nem lehet elvenni.

Egyébként lehetsz még jóban fiúkkal, 10 év múlva röhögni fogsz ezen az időszakon. Tudom, hogy most az a világod és az a közösség a legmeghatározóbb dolog az életedben, de el fog múlni.

Koncentrálj másra, bírd ki. Keress hobbit magadnak, talán találkozol korodbeliekkel a sulin kívül is.

2013. ápr. 19. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi :) és remélem :)
2013. ápr. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!