Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy srác, egy ideje ismerkedünk, nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, egészen addig, amíg egy kedves ember el nem kezdte kavarni a szart körülöttünk. Az egésznek az a lényege, hogy én állítólag mondtam vmit, amit egyébként nem mondtam, ezért a srác haragszik rám, látni sem akar és nem hisz nekem. Mit tudnék tenni, hogy bebizonyítsam az igazamat és visszakapjam őt? :(2013. ápr. 7. 19:56
1/2 anonim válasza:
Kösd ár magadat egy hazugságvizsgálóra a jelenlétében..
(mégis honnan kéne ezt tudni)
2/2 anonim válasza:
Magyarázd el neki a szitut, a sz*rkavarónak meg mond meg, hogy tegye rendbe azt, amit elcseszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!