Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék ebben a helyzetbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ebben a helyzetben? Hagyjam vagy érdemes még tenni vmit?

Figyelt kérdés
Láttam egy srácot egy buliban,mindig más csajjal táncolt,de megtetszett..felvettem msnre,beszéltünk 2szer,aztán mintha letiltott volna..1hétre rá,összefutottunk egy buliban,kihívtam megkérdezni ezt a letiltás dolgot...a vége az lett h egész este együtt voltunk,csókolóztunk,táncoltunk,fogtuk egymás kezét,ilyesmi.hozzám jött oda végig,mindig megkeresett a buliban.meg is lepődtem,hiszen egy buliban nem 1 csajjal láttam.írtam neki msnen 2napra rá,h zavarom-e,meg h mizujs,nincs-e kedve talizni..hát nem írt vissza egyikre se..mondjuk közös ismerőseink mondták h alig msnezik,meg furán áll a lányokhoz...de istenem,megőrülök érte..nagyon...és nem tudom h álljak hozzá,nem akarok tolakodó lenni,és zaklatni,de szeretnék vele beszélni..egy buliban viszont lehet hogy össze fogunk futni,akkor mit tehetek?
2009. júl. 20. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:
akkor azt tehetedc h hagyon a francba már eztaz smst és megkérded tőle élőben h lenne e kedve veled találkozni.
2009. júl. 20. 15:27
 2/8 anonim ***** válasza:
nem smst hanem msnt akartam írni
2009. júl. 20. 15:27
 3/8 A kérdező kommentje:
igaz:) ahhoz össze kell futnunk véletlenül...
2009. júl. 20. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
huh. ez annyira ismerős. Nekem is volt egy ilyen szituációm egy fiúval. Nagyon bejött... együtt voltunk "bulizni" majd megcsókolt. minden nap más csajjal kavar.Naponta 5 lánnyal smár. és ha meglát akkor előadja hogy szeretne velem lenni , meg h találkozzunk de csak "este". Én a helyedben hagynám:/ báár amit leírtál, hogy mostanában "furán áll a lányokhoz" akkor lehet, hogy "megváltozott" kérdezz rá, vagy beszélj barátaival, hogy mit tudnak róla... Miket csinál mosanában, hasonlók :)
2009. júl. 20. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is volt szerencsém találkozni ilyen sráccal.Este még egész végig 1űtt voltunk,táncoltunk, smároltunk, meg ilyenek, másik nap meg már köszönni sem tudott!Komolyan annyit se mondott h csá köcsög!Elküldtem a fracba, ezt jo pár ismerősömmel megcsinálta,aztán meg csoportosan bőgtünk hogy hogy lehettünk ilyen idioták, hogy bedőltünk a szép mosolyának!

Sztem küldd el a francba, felejtsd el és ne foglalkozz vele!De ha szenvedni akarsz akkor nyugodtan!!!

2009. júl. 23. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, ez a tipikus rosszfiú esete, ami annyira bejön nektek, lányok! Ha szenvedni akarsz, akkor csinálhatsz magadnak jó nagy bajt azzal, ha beleszeretsz.

A "furán áll a lányokhoz" szöveg itt azt jelenti, hogy egyiket sem veszi komolyan, hisz te is láthatod, hogy mindenkivel kever-kavar, aztán semmi. Csak abban élvezkedik, hogy minden csajra milyen hatással tud lenni, de nem azt élvezi, hogy konkrétan milyen jó pl veled lenni, csókolózni, stb. Ha épp Te kellenél neki, akkor azután az este után, amikor együtt voltatok ő keresne téged.

Csak egy ellenszer van erre, ha véletlen egy buliban találkoztok, hogy le se sz..od, észre se vedd, ne mutasd ki, hogy neked egy kicsit is tetszene, az majd piszkálni fogja a csőrét...

2009. júl. 23. 13:17
 7/8 A kérdező kommentje:
hát voltunk azóta megint egy helyen..:D és nem néztem rá:) próbálta felhívni magára a figyelmet h akkor csókolta meg a bnőjét,amikor mellettem voltak:)
2009. júl. 28. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Látod milyen szánalmas alak? Tojd le, hogy éppen kit csókolgat... Ne add meg neki az örömet, hogy vele foglalkozz. Ahogy írtam, csak a figyelemre hajt, hogy vagizhasson, hogy ő micsoda donjuan !
2009. júl. 30. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!