Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben? Hagyjam vagy érdemes még tenni vmit?
Nekem is volt szerencsém találkozni ilyen sráccal.Este még egész végig 1űtt voltunk,táncoltunk, smároltunk, meg ilyenek, másik nap meg már köszönni sem tudott!Komolyan annyit se mondott h csá köcsög!Elküldtem a fracba, ezt jo pár ismerősömmel megcsinálta,aztán meg csoportosan bőgtünk hogy hogy lehettünk ilyen idioták, hogy bedőltünk a szép mosolyának!
Sztem küldd el a francba, felejtsd el és ne foglalkozz vele!De ha szenvedni akarsz akkor nyugodtan!!!
Igen, ez a tipikus rosszfiú esete, ami annyira bejön nektek, lányok! Ha szenvedni akarsz, akkor csinálhatsz magadnak jó nagy bajt azzal, ha beleszeretsz.
A "furán áll a lányokhoz" szöveg itt azt jelenti, hogy egyiket sem veszi komolyan, hisz te is láthatod, hogy mindenkivel kever-kavar, aztán semmi. Csak abban élvezkedik, hogy minden csajra milyen hatással tud lenni, de nem azt élvezi, hogy konkrétan milyen jó pl veled lenni, csókolózni, stb. Ha épp Te kellenél neki, akkor azután az este után, amikor együtt voltatok ő keresne téged.
Csak egy ellenszer van erre, ha véletlen egy buliban találkoztok, hogy le se sz..od, észre se vedd, ne mutasd ki, hogy neked egy kicsit is tetszene, az majd piszkálni fogja a csőrét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!