Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik. Minden nap órákat beszélünk msnen és jól elhülyülünk. Még a találkozásokra is azonnal igent mondd. Elhívtam múlt hétvégén buliba és úgyis azonnal igent mondott,hogy nálunk aludt. Hogyan tudnám kideríteni hogy akar-e tőlem valamit? Anélkül persze,hogy rákérdeznék pontosan. Hogy tudnám rávenni,hogy bevallja hogy mit érez/gondol rólam?2011. máj. 23. 16:40
1/5 anonim válasza:
Nem vagy valami észlény:D
Mondd el neki, hogy mit érzel iránta, ne légy beszari.
2/5 anonim válasza:
Ha esetleg van olyan barátod, aki szintén közel áll hozzá, és tudja a kis "titkod", ráállhatna a témára. Mármint megkéred, hogy kezdje el cukkolni a csajt azzal hogy "te meg xy (kérdező) most jártok?" a csajszi reakciójából tuti kisül majd a véleménye, ha pedig nem, tovább kell vele piszkálgatni, amíg ki nem derül valami. Persze ez a közös barát feltétlen fiú legyen, mert a lányok pletykásak! ;) :D Mást nem tudok mondani, ez meg lehet, hogy gyerekes, de nálam már többször bevált. Hajrá! 16/L
3/5 anonim válasza:
Lehet hogy azt hiszi hogy csak haverkodni akarsz vele,vagy tudja hogy tetszik neked és csak szexelni akar.
4/5 A kérdező kommentje:
A másodiknak köszi szépen,ez jó ötlet. Sajnos hozzá közel állóból nincs olyan akit ismerek,de a legjobb lány barátommal most találkozott hétvégén és jól elvoltak. Szerinted megér egy próbát? Az elsőnek csak annyit hogy nem ismerjük egymást olyan régóta és lehet szerelmi vallomásnak venné,pedig én csak megpróbálnám:) írjatok még sokan hátha vki ír még jó ötletet:)
2011. máj. 23. 16:52
5/5 anonim válasza:
szerintem ne hallgassa 2. ra, mert azz gyerekes... és ha érettebb mint gondolnád, akkor a barátságotok is rámehet.. rá kell szépen vezetni... :D pl mikor már 1 nap sokat beszéltetek, és nagyon jó kedvetek van, akkor el kell sütni 1 poént, hogy játszunk felelsz v merszet :D én iss úgy jöttem össze a palimmal :) sok sikert :) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!