Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel régóta flörtölünk egymással(mosoly,szemezés,semleges beszélgetés).Sajnos semmi több,nálam félénkség miatt,ő pedig eddig valamiért nem lépett..boltban dolgozik.Múltkor rámmosolygott és odament a pénztárhoz,láttam azt szeretné ha nála fizetnék..onnan nézett rám,én sajnos megfutamodtam és nem mentem oda.Azóta megbántottságot látok rajta,rám se néz,kerül.Jóvá szeretném tenni.De hogyan ha alig ismerem és mindig kerül?Tudom hogy tetszem neki.Tudom oda kellett volna mennem hozzá.Most azt hiheti hülyitem és bunkó vagyok.Menjek oda és valljam be:nem akartam bunkó lenni csak zavarba jöttem,de nagyon tetszik nekem?Nem túl ciki ez?Vagy iwiwen(az ismerősöm)a vélemény irásánál irjak róla valami jót?Elég tanácstalan vagyok.Nem akarok beégni,de azt se hogy leszálljon rólam.Én szeretnék tőle többet.Köszönöm a segitséget és bocs a helyesirási hibáért,kisegitő billentyűzetet használok..23/l2009. júl. 24. 20:48
1/5 anonim válasza:
Hányszor kérdezel még erről?
Amúgy, ha a beszélgetésetek semleges volt,mit vársz?
Ugyanígy mással is kedves lehet.
Ne reménykedj.
2/5 anonim válasza:
Írj neki iwiw-en, hogy szeretnél vele találkozni, és onnan már megy minden magától
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet!Az a baj félek a visszautasitástól,vagy nehogy kiderüljön van valakije.De tudom,aki mer az nyer,meg kell próbálnom.Nem veszithetek semmit..
2009. júl. 24. 21:27
4/5 anonim válasza:
Ne valld be neki, hogy tetszik, az a legrizikósabb. Először derítsd ki, van-e valakije, apró célzásokkal. Ha mondjuk gyűrött a ruhája, akkor kérdezd meg, hogy ilyen lusta barátnője van, ha meg szépen vasalt, akkor azt mondd, hogy milyen jól el van látva... ebből biztos kiderül, hogy van-e valakije. Innen már lazán írhatsz, hogy találkozhatnátok. És ne legyél félénk! Bártaké a szerencse! Szurkolok!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat,hasznositani fogom:D
2009. júl. 24. 21:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!