Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy az alkatom a probléma?
180cm/60kg 19 évesen! Lehet, hogy az alakatom a probléma, hogy nem sikerült még az igazit megtalálni?
Pedig eszek rendesen, valószínűleg ezt szánta nekem a sors!
19 évesen még nem találtad meg az igazit? Na ne röhögtess. Én 29 évesen mentem férjhez, és nem hiszem, hogy bármiről lekéstem volna.
18 évesen én 175 cm és 55 kg voltam, nem voltak komplexusaim az alakom miatt. Konkrétan egy csomó pasinak bejönnek az ilyen piszkafák.
25 éves vagyok, hasonló kiadásban. Hova valósi vagy? Elküldöd privibe, nem kell ide kiírnod.
Amúgy nekem sem sikerült még sajnos.
Ha van jó szöveged, amivel elvarázsolj egy csajt, akkor találni fogsz valakit, ha nincs, az már gáz :/.
Majd talán ha dolgozol már, ilyen idősen mint mondjuk én (megjegyzem, sajnos nincs munkám), de mondjuk ha lenne, könnyebben találnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!