Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet, hogy az alkatom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy az alkatom a probléma?

Figyelt kérdés

180cm/60kg 19 évesen! Lehet, hogy az alakatom a probléma, hogy nem sikerült még az igazit megtalálni?

Pedig eszek rendesen, valószínűleg ezt szánta nekem a sors!

2013. ápr. 16. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
190 cm/92 kg. Lehet, hogy túl magas vagyok férfiben és emiatt sz.rnak rám a nők? :)
2013. ápr. 16. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
annak semmi köze az igazi megtalálásához, hogy milyen az alakod..különben sem hiszem h ennyi idősen fogod megtalálni..
2013. ápr. 16. 20:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem a súlytól és a magasságtól függ,hogy valaki megtalálja az igazit vagy sem.Szerencse kérdése.Sokat kell ismerkedni,nem szabad p*csnek lenni és egyszer csak észrevesz valaki.
2013. ápr. 16. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
175 cm, 100 kg, sose voltam csaj nélkül. Nem ettől függ, én tudom.
2013. ápr. 16. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Az még nem kórosan sovány, szerintem nem ez a probléma, egyszer biztos találsz magadnak valakit.
2013. ápr. 16. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:

19 évesen még nem találtad meg az igazit? Na ne röhögtess. Én 29 évesen mentem férjhez, és nem hiszem, hogy bármiről lekéstem volna.

18 évesen én 175 cm és 55 kg voltam, nem voltak komplexusaim az alakom miatt. Konkrétan egy csomó pasinak bejönnek az ilyen piszkafák.

2013. ápr. 16. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:

25 éves vagyok, hasonló kiadásban. Hova valósi vagy? Elküldöd privibe, nem kell ide kiírnod.

Amúgy nekem sem sikerült még sajnos.

Ha van jó szöveged, amivel elvarázsolj egy csajt, akkor találni fogsz valakit, ha nincs, az már gáz :/.

Majd talán ha dolgozol már, ilyen idősen mint mondjuk én (megjegyzem, sajnos nincs munkám), de mondjuk ha lenne, könnyebben találnál.

2013. ápr. 16. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Te most lány vagy vagy fiú?
2013. ápr. 16. 21:44
 9/9 A kérdező kommentje:
ff
2013. ápr. 18. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!