Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek ha már elszúrtam? Ekkora lúzer, mint én a világon nincs még egy! F
ha válaszol akkor ne válaszolj neki :D
nekem az segít ilyenkor, ha már nem tudok valakit meggyőzni, vagy nem akar velem beszélni, hogy inkább úgy alakítom hogy már én se válaszoljak neki. így elkerülöm a rossz érzéseket.
sajnálom hogy így alakult, de a véleménye nem fog megváltozni ilyen hamar. nem illetek össze valószínűleg. nem ő az akit te keresel.
Akárhogy fogalmaz az ember, írásban nem lehet úgy érzéseket közvetíteni, mint szóban.
Le kell szögeznem, hogy ez itt egy nagyon elcseszett helyzet, átérzem, milyen rossz a kérdezőnek mert nekem is volt már hasonló.
Amivel nem értek egyet, hogy folyamatosan próbálkozik, annak ellenére, hogy a lány világosan megmondta, hogy nem szeretné, és végül oda jut, hogy amíg a lány nyaral, addig egy üzenetben intézi el az érzéseit. Mégegyszer mondom ezt nem elítélő hangnemben mondom, értem, mi a gondja a kérdezőnek.
Amit én csináltam volna (és már csináltam is): nem hívogatom a lányt, hanem kerek perec megmondom neki, hogy komolyan akarok vele beszélni valamiről, 30-60 perc max, aztán ha gondolja, rám se kell néznie többet. Csak tudja, hogy mit érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!