Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elszúrtam! Mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elszúrtam! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy srác aki nagyon bejön nekem nagyon tetszik úgy ahogy van. :) mikor megismertem elhívott randizni de akkoriban én még csak barátságot akartam semmi többet és kikosaraztam szegényt. Most viszont lassan egy év után megérett bennem hogy jobban meg akarom ismerni és talán lehetne közöttünk valami.

Ha ráírok facebookon akkor 2 mondat után (tényleg semmi több) nem beszélünk.

Mit tegyek? Hogyan közeledjek hozzá? Vagy mi legyen? Úgy érzem magam mint egy kezdő 16 éves :/ :D

Végleg elszúrtam akkor vagy van esélyem most is?

19/L

2013. nov. 14. 20:23
 1/10 anonim ***** válasza:

próbáld kérdezgetni őt, hogy mi újság vele, beszéltesd :) hátha.. miket csinál mostanában, hogy érzi magát, mi történt vele amit úgy érez hogy fontosabb, stb. vagy csak kezdj el mesélni neki valami könnyed kis sztorit :d vagy ha van elég bátorságod, mondd meg neki hogy megbántad hogy kikosaraztad, és most szeretnéd megismerni, ha van rá lehetőség.

19L

2013. nov. 14. 20:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt csinálta velem egy 19 éves lány :D Csak benne nem fogalmazódott meg ez xD
2013. nov. 14. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
jól elbasztad :d
2013. nov. 14. 20:28
 4/10 A kérdező kommentje:

Utolso :DDD

1. De nem tudom elmondani neki hogy megbantam ez a baj...valamiert bem vagyok ra kepes lehet hogy az onerzetem sugja vagy nem tudom de ugy erzem magam mint egy idiota :D pedig nem elso eset az ilyen de most ezt igy erzem :/

2013. nov. 14. 20:31
 5/10 A kérdező kommentje:
2. Nem en voltam! :D
2013. nov. 14. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem tudhatjuk, hogy neki időközben nincs-e valaki más a láthatáron. Mondd el neki, hogy úgy érzed, hibáztál, és hogy most nem csak ráfanyalodsz, hanem igazán szeretnéd őt megismerni. Aztán vagy ad esélyt, vagy nem, ez már nagyrészt rajta múlik. Ha jól "tálalod", és neki nincs senkije, akkor szerintem van esélyed arra, hogy ismerkedjetek.
2013. nov. 14. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor jó :) Egyébként még ha te lettél volna, akkor se érdekelne :D Ha ezzel jönne elő a csaj én elküldeném őt melegebb éghajlatra és ezzel szerintem a srác is így van, szóval ezt tényleg elcseszted.
2013. nov. 14. 20:34
 8/10 A kérdező kommentje:

Biztosan nincs senkije! :) tudom! :)

Egyébként nem bunkó módon elküldtem hanem barátság felé irányítottam a dolgot inkább...és jóban is voltunk meg vagyunk csak egyszerűen nem megy semmi nem jön össze semmi....

2013. nov. 14. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp azt kell javasoljam hogy mond meg neki hogy mostanaban kezded "úgy" kedvelni és meg szeretnéd kérdezni hogy van e lehetőség még a randizásra :) (sok sikert ;) )
2013. dec. 16. 22:11
 10/10 A kérdező kommentje:
aranyosak vagytok de amikor próbáltam beszélni vele akkor mondta hogy mennyire örül hogy összejött már majdnem egy csajjal...szóval kb megfagytam....
2013. dec. 25. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!