Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszúrtam! Mit tehetnék?
Sziasztok!
Van egy srác aki nagyon bejön nekem nagyon tetszik úgy ahogy van. :) mikor megismertem elhívott randizni de akkoriban én még csak barátságot akartam semmi többet és kikosaraztam szegényt. Most viszont lassan egy év után megérett bennem hogy jobban meg akarom ismerni és talán lehetne közöttünk valami.
Ha ráírok facebookon akkor 2 mondat után (tényleg semmi több) nem beszélünk.
Mit tegyek? Hogyan közeledjek hozzá? Vagy mi legyen? Úgy érzem magam mint egy kezdő 16 éves :/ :D
Végleg elszúrtam akkor vagy van esélyem most is?
19/L
próbáld kérdezgetni őt, hogy mi újság vele, beszéltesd :) hátha.. miket csinál mostanában, hogy érzi magát, mi történt vele amit úgy érez hogy fontosabb, stb. vagy csak kezdj el mesélni neki valami könnyed kis sztorit :d vagy ha van elég bátorságod, mondd meg neki hogy megbántad hogy kikosaraztad, és most szeretnéd megismerni, ha van rá lehetőség.
19L
Utolso :DDD
1. De nem tudom elmondani neki hogy megbantam ez a baj...valamiert bem vagyok ra kepes lehet hogy az onerzetem sugja vagy nem tudom de ugy erzem magam mint egy idiota :D pedig nem elso eset az ilyen de most ezt igy erzem :/
Biztosan nincs senkije! :) tudom! :)
Egyébként nem bunkó módon elküldtem hanem barátság felé irányítottam a dolgot inkább...és jóban is voltunk meg vagyunk csak egyszerűen nem megy semmi nem jön össze semmi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!