Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti adnátok az életeteket (érsd: szerveid, egész életed) életed szerelmédért?

ki van zárva, több okból is
1. élete végéig lelkiismeretfurdalàsa lesz, hogy miatta haltam meg. valószínüleg valami depressziós alkoholista lesz. vagy öngyilkos lesz mert nem tud ezzel a tudattal élni. na? megérte?
2. most életed szerelme. ha végignézel a világon láthatod az alapvetö problémát. lehet 10 év múlva a 2. feleségeddel fogsz boldogan élni és a mostani szerelmeddel beszélni sem leszel hajlandó. vagy talán a munkából mész haza és valaki úgy b ssza a száját hogy taknya-nyála összefolyik. megéri neked emiatt fiatalon eldobni az életedet?
hány éves vagy? hány "életed értelme" volt? én 24 vagyok, a 3. "ö az igazi"-nál tartok (hamarosan )

bocs mellényomtam:D
szóval hamarosan összebútorozunk, megkêrem a kezét, stb
de nem biztos (sajnos) hogy 20 év múlva is együtt leszünk.
ha az elsö életem szerelmének odaadtam volna a szerveimet, akkor én nem lehetnék a mostanival, az êletemet meg feláldoztam volna azért hogy màs spermáját nyelje le. vagy ugye a már említett opciók
nagy biznisz... tényleg

Közel 50 felejthető kapcsolat után, 40 évesen találtam meg az igazit. De érte sem áldoznám fel magam. Részint, mert nélkülem amúgy se élne teljes életet, részint meg azért, mert a szerelem csak akkor ér valamit, ha élek.
A gyerekeim más tészták. Értük simán megtenném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!