Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be az ilyen leszólítás?
Konkrétan arra gondolok mikor mentek az utcán, vagy bármilyen nyilvános helyen és odamegy hozzátok egy srác például azzal, hogy: "Szia! Bocs, hogy csak így leszólítalak, de annyira gyönyörű vagy (vagy akármilyen más jelző), hogyha most nem szólok lehet soha többet nem lesz rá alkalmam. Nem lenne kedved...(meginni valamit stb.)"
A lényeg, hogy közvetlenül nem félredumálva és viszonylag spontán. 21/F
Én csak akkor szoktam leszólítani egy lányt, ha elötte látom, hogy bejövök neki és adja felém a jeleket.
Pl. tömegközlekedésen ha nem csak egy két megállót megyek és jobban van időm körül nézni, szemezni egy két lánnyal.
Nekem abszolút bejönne, egyenes, őszinte, spontán, magabiztos. :)
Még ha külsőre annyira nem is tetszene a srác, valószínűleg adnék neki egy esélyt, hogy jobban megismerjem (kivéve, ha nagyon-nagyon borzasztóan néz ki, vagy ápolatlan).
L/20
Ez nagyon jó beszéd... Őszinte, magabiztos, nem bunkó és gusztustalan szöveg (mint amit mostanság elég gyakran mondanak és előttem is írták eggyen-ketten)...
Én is bizti esélyt adnék a srácnak... Ha kívülről is tetszene, akkor egyenesen el is olvadnék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!