Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenje randira vagy ne? Félek hogy csak rondítok a helyzeten?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy már egy ideje udvarolegy fiú.Számomra ő nem helyes,bár annyira nem is csúnya. Egy helyen van a délutáni programunk,de mindig csak futólag találkozunk,facebookon beszélünk.
Már egyszer elhívott randira,de azt családi okok miatt kénytelen voltam lemondani. Most újra elhívott,pontosabban moziba,és nem tudom mitmondjak. Nekem ő annira nm jön be,viszont mesélte hogy most eléggé rossz helyzetbe van,és lehet ezzel segítetek neki...
Viszont nekem egy másik srác tetszik,akinek ugye van barátnője,de valőszínűhogy hamarosan szétmennek(távolság,kor),bár ez itt nem lényeg.
Szerintetek?
Én:16.L
A Srác:17.F
2014. máj. 31. 19:05
11/11 anonim válasza:
Mi történt, el mentél e végül ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!