Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenje randira vagy ne? Félek hogy csak rondítok a helyzeten?
Az a helyzet,hogy már egy ideje udvarolegy fiú.Számomra ő nem helyes,bár annyira nem is csúnya. Egy helyen van a délutáni programunk,de mindig csak futólag találkozunk,facebookon beszélünk.
Már egyszer elhívott randira,de azt családi okok miatt kénytelen voltam lemondani. Most újra elhívott,pontosabban moziba,és nem tudom mitmondjak. Nekem ő annira nm jön be,viszont mesélte hogy most eléggé rossz helyzetbe van,és lehet ezzel segítetek neki...
Viszont nekem egy másik srác tetszik,akinek ugye van barátnője,de valőszínűhogy hamarosan szétmennek(távolság,kor),bár ez itt nem lényeg.
Szerintetek?
Én:16.L
A Srác:17.F
Ne menj el vele. Lehet hogy arra a kis időre boldog lesz, de utána meg sokkal rosszabb kedve lesz, mert rájön, hogy semmi esélye nálad.
Ez egy örök körforgás. "akiért bármit megtennél, annak soha nem leszel elég jó"
Ne menj el vele szánalomból!
Azzal hogy igent mondasz el kezd reménykedni és egyre biztosabb lesz abban hogy járnál vele. Aztán meg nagy pofáraesés lenne a vége számára és nagyon megbántanád.
nem akar egy csodát...
de hajrá utasítsd el meg se próbáld jobban megismerni, várd a szőke hercegedet...
..szegény srácot meg itt fogjuk látni 37 évesen is a hozzád hasonlok miatt...
...mégis miért olyan nehéz elmenni egy randiira ?
26f Eddig miden randi meghívásomat elutasították.
Egy szemét öntelt alak vagy kedves kérdező.
5-nek.
s leábrándítóbb dolog mikor az mondjak jó elmegyek de csak barátként. Őszintén ilyenkor jobb ha elutasított volna, mégis mi kedvem lenne, egy olyan lánnyal elmenni bárhova is aki már azelőtt elutasít még mielőtt próbálkoztam volna konkrétabban.
Csodálkoztok egyeseken és rá mondjátok, hogy béna meg miden... de mégis honnan legyen tapasztalata mikor arra sincs esélye, hogy fejlődjön a lányokkal való társalgásban egy randin mikor startból mindenki elvágja ezt a lehetőséget élőtűk ?
"Számomra ő nem helyes"
Örülj hogy valaki egyáltalán szóba áll veled, ahogy kinézel már ez is egy kisebb csoda.
7.-nek
A mostani barátommal 4 évvel ezelőtt találkoztam. Amikor elhívott, megmondtam, hogy csak a barátként tudok ránézni. Ő elfogadta ezt, mindenhová barátokként mentünk, és hopsz, beleszerettem. Azóta is együtt vagyunk. Mellesleg jobb egy kapcsolatot baráti szinten kezdeni, mert ha nem vagytok barátok, semmit nem ér a kapcsolat. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!