Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnám túl tenni magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám túl tenni magam ezen a helyzeten?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel három éve ismerkedtem meg, én azóta szeretem őt. Tavaly télen összejött egy gyerekkel, jól megvoltak egy 8-10 hónapig, aztán egyik alkalommal mikor itt volt nálam a csaj rámírt a gyerek facen hogy megöl csak kapjon el, hogy mit képzelek én hogy egyáltalán beszélni merek a csajjal, (mondta nekem a csaj már előtte is hogy nagyon gondolkodik rajta de ) ennek az lett a vége hogy konkrétan az én facebook omból dobta ki a srácot. Ennek már vagy 2-2,5 hónapja. Előtte is kaptam a csajtól elég kétértelmű üzenetet, azóta pedig egyre többet (egy ideje már tudja hogy szerelmes vagyok belé). Ő is írt már olyat nekem, hogy (miután szakítottak azóta egyre többet találkozunk) mióta sűrűbben találkozunk ő is kezd többet érezni irántam barátságnál, de nem akarja hogy most megpróbáljuk még, mert nem akar a gyerekes hülyeségek miatt (amik miatt az eddigi összes (3) barátjával is szakított) engem elveszíteni. A múltkorában megint itt volt nálam egyik este, filmet néztünk egymás mellett az ágyon fekve, volt egy pillanat amikor tuti hogy megcsokolhattam volna de mivel 0 tapasztalattal rendelkezek ilyen téren, el szalasztottam az alkalmat. Miután hazament mint minden este/éjszaka, még az után is beszélgettünk viberen, elmondtam neki hogy mit éreztem abban a pillanatban és mondtam neki hogy legszívesebben megcsókoltam volna, erre azt írta hogy neki is hasonló érzései voltak, kérdeztem tőle hogy mit csinált volna ha megcsókolom annyit irt hogy vissza csókolt volna. Kb egy héttel később hasonló szitu, megint fekszünk az ágyon, filmet nézünk, helyzet ugyan az, meg akartam csókolni, de valami vissza tartott, berezeltem. Mitől lehet ez segítsetek, hogyan tudnám legyőzni ezt a korlátomat és megcsókolni végre? Nagyon szerelmes vagyok belé és én sem vagyok közömbös neki.

17/L

18/F

2014. máj. 12. 18:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon aranyos. Ha nem vagy te sem közömbös neki, akkor miért nem mered megcsókolni? Csókold meg! Nem halaszthatod el mégegyszer! Ha szereted tedd meg!
2014. máj. 12. 18:09
 2/9 A kérdező kommentje:
de amikor ott van a lehetőség félek valamitől, azt viszont nem tudom megmondani hogy mitől! :/
2014. máj. 12. 18:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
NE FÉLJ SEMMITŐL! Ha szereted és Ő is szeret, akkor nincs mitől félni.
2014. máj. 12. 18:17
 4/9 A kérdező kommentje:
az egy dolog, hogy ezt így ilyenkor tudatosítom magamban (mert ez már régen megtörtént) de mikor oda kerülök, abba a helyzetbe mégis berezelek, még a fejem sem igazán akar megmozdulni! :(
2014. máj. 12. 18:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne vacillálj vagy gondolkodj túl sokat, hiszem amint írtad, szíved szerint megtennéd. Határozd el magad és tedd meg! Csak egyszer kell összeszedned magad és utána már könnyű, meglátod jó lesz :)
2014. máj. 21. 15:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, koszi a választ. Jo lenne már tényleg túl lenni rajta.
2014. máj. 21. 15:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy csók nem a világ.Ő is megmondta,hogy vágyik rá,ezek után nincs vesztenivalód,nincs mitől félned.Sok sikert! :-)
2014. jún. 12. 19:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Na jo,lehet hulyen fog hangzani,de..kovetkezoleg,mikor ilyesmi tortenik, csak nezz ra a szajara vagy kepzeld el milyen lenne vele vadul csokolozni,szoval valami olyanra gondolj,amitol elveszted a fejed eees egyaltalan nem gondolkozol. Mert ha nem kattog az agyad,csak megtortennek a dolgok,jonnek maguktol. :)

De ha nem tetszik az otletem,akkor csak azt tudom tanacsolni,hogy gondold at,azt mondta,visszacsokolt volna. Akkor mitol felsz? Csak ne kattogjon az agyad,hagyd h az erzesek iranyitsanak. Olyan nincs ,h valaki rosszul csokol,csak ra kell erezni.:)

2014. jún. 21. 20:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszi! Remélem menni fog!
2014. jún. 21. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!