Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék változtatni a kialakult helyzeten?
21 éves lány vagyok. Röviden annyi, hogy megfogadtam nem leszek szerelmes senkibe, a korábbi csalódásaim miatt. Volt még tavaly egy 10 hónapos kapcsolatom, meg egy 3 éves is volt, de egyik se volt teljes mértékben az igazi.
Inkább a kötetlen kapcsolatokban(értsd szexkapcsolat) éreztem jól magam eddig, ahol nincsenek elvárások, nem kell arra figyelni, hogy mit hibázok el stb.
Az egyik ilyen fiú viszont belém szeretett. Igazából az egyik barátnőmmel akart volna járni, de a barátnőm hülye volt és kikosarazta, pedig a fiú tényleg azért kezdett el velem beszélgetni, mert látta, hogy mi jóban vagyunk és hátha tudok neki segíteni, csak időközben meg belém szeretett. Eddig 2x találkoztunk. A 2.-on szex is volt, azután mondta, hogy belém szeretett. Azóta, hogy ezt megírta nekem szabályosan rosszul érzem magam(fáj a fejem, pedig eddig nem fájt).
Van bennem egy ambivalens érzés, hogy vágyok is egy tényleg normális kapcsolatra, de ugyanakkor félek feladni a szabadságomat és bizonytalan időre lekötni magam valaki mellett. Lehet ennek lelki oka? Úgy értem, hogy a korábbi rossz tapasztalatok, meg apámmal se volt szinte semmilyen kapcsolatom(10 éve nem is láttam őt, azt se tudom, él-e vagy sem) és így nyilvánul meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!