Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg egyáltalán nincs okom a féltékenykedésre, akkor hogyan tudnék ezen változtatni?
Önbizalmadon próbálj meg dolgozni,hiszen abból ered ez a típusú féltékenység. Nem sportolsz? Sportolj! Vegyél magadnak olyan ruhát,ami igazán tetszik,és tényleg jól áll. Változtass a hajadon. Növessz szakállat,vagy változtass a fazonján. Kezdj el gondolkozni azon,hogy mitől lehetne több az önbizalmad,és tegyél érte. Hajrá :)
Egyébként,ha féltékeny vagy,próbáld meg nem kimutatni a barátnődnek,mert hosszú távon nagyon megterhelő a másik számára,és egyszerűen megunja,megfogod fojtani,és szabadulni akar.
De komolyan nincs rá okom, hogy féltékeny legyek, mert csodálatos kapcsolat van köztünk (lelki/testi), csak én vagyok hülye. :(
De megpróbálok változtatni az érzéseimen!
Ezt vedd komolyan, mert látok én is olyan kapcsolatot, ami fantasztikus lehetne, de a féltékenység félig megöli. Annyira nem érdemes, engedd el a dolgot :)
#1 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!