Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehetne változtatni?

Figyelt kérdés

Egy olyan fiúról lenne szó,akivel még nem járok.Nem is randiztam vele.

Róla annyit,hogyha fogyna,igazítana az öltözködésén,igényesebb lenne önmagára,akkor igazán kedves lenne a szem számára.Most is van benne némi "báj" ezért is figyeltem fel rá.Kérdezgettem róla innen onnan és nagyon valószínű,hogy még barátnője se volt.

Szóval lélekben olyan kisfiú lehet még,pedig már 24 éves.

Milyen oldalról kellene tapogatóznom?Lehetne-e rajta változtatni?Kimozdítani az anyja szoknyája mellől...

23L

2013. dec. 19. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nemtudom, de én nem jönnék össze valakivel, akit nekem kéne megformálnom.

Alapból ha valakit megváltoztatnék saját akaratomból (mondjuk egy mackós pasiból, izompacsirtát csinálnék) akkor valójában nem is tetszett a srác, hanem csak az, amit kihozhatok belőle.

2013. dec. 19. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
van rá esély, ha ő is akar változni
2013. dec. 19. 13:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha már alapból követelményeid vannak a csávóval szemben, akkor a srác érdekében mondom, hogy hagyd őt békén... Ha már a még szóba se jött kapcsolatotok is úgy kezdődik, hogy mi legyen benne más, akkor mi lesz majd akkor, ha összejöttetek? Mit akarsz tőle, ha igazából nem is ő kell neked?

29n

2013. dec. 19. 13:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Csatlakoznek az elottem szolokhoz, ha nem tudod szeretni es elfogadni ugy ahogy van, akkor hagyd beken!
2013. dec. 19. 13:48
 5/6 A kérdező kommentje:

Beszélgettem vele kedves,értelmes fiú.Nagyon szép gondolatai vannak.Tetszik nekem,de félek is tőle,hogy túl naiv.

Neki ez nem lenen segítség?Önbizalmat adni neki.

2013. dec. 19. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Az egyes már leírta a lényeget. Nekem önmaga miatt tetszik meg valaki, nem azért, hogy mit tudok belőle, mit tudnék belőle kihozni. Az a stylostok dolga és az egy munka nem szerelem.
2013. dec. 19. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!