Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy randin a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy randin a férfinak kell állni a költségeket?

Figyelt kérdés
Nem azért hívnám el, mert annyi pénzem van, hogy nem tudom hova tenni... Számomra is drága a legtöbb hely, viszont jó társaságért, egy kellemes beszélgetésért szívesen áldozok rá, de arra nincs pénzem, hogy a partnerét is mindig én fizessem.
2014. máj. 26. 20:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

nem tudom elképzelni hogy ne én fizessem.

Ha meghívtam akkor én fizetek.

2014. máj. 26. 22:05
 12/19 A kérdező kommentje:
22:05 : Mindig??
2014. máj. 26. 22:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Én nem veszem természetesnek, hogy a pasi fizessen, viszont szeretem ha az elején felajánlják. Ha nincs pénzed akkor ne hívd fizetős randira, hanem menjetek sétálni, piknikezni stb, ha meg elhívod akkor olyan helyre vidd, amit ki tudsz fizetni. Egyébként a továbbiakban viszont illik felesben szerintem.

20/L

2014. máj. 26. 23:44
 14/19 anonim ***** válasza:
62%

Ha a pasi elhív randizni ő fizet. Milyen dolog az, hogy azt mondja gyere igyunk meg valamit aztán meg kifizetteti a lánnyal?!

Első randin szerintem ez a normális. A többin már lehet felezni.

2014. máj. 28. 11:06
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Alap,hogy a férfi... Mélyen meg lennék sértve,hogy ha elmennénk valahova én nő létemre én fizetnék.

Nem igénylem a drága helyeket,sőt! De ha valakinek nincs rá pénze, akkor a randizást el lehet intézni egy közös sütögetéssel, sétával vagy bármi mással, ami nem kerül pénzbe.

Persze, ezeket kompenzálni szoktam bevásárlásokkal, meglepikkel, de semmiképpen sem azzal,hogy "Na, a köv. randin én fizetek!", ez halál ciki. El sem tudnám képzelni ezt egy kapcsolatban.

2014. máj. 30. 00:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam hagyni, hogy a pasi fizessen. Fele-felében tartom korrektnek, de ilyenkor a pasik általában megsértődnek.

Aztán meg mégis mindig arról panaszkodnak, hogy a nők pénzéhesek.. ha meg találkoznak eggyel, aki nem olyan, csak állnak ott bénán és nem tudnak mit kezdeni egy ilyen helyzettel.

Sajnos tapasztalatból mondom. 23/N

2014. máj. 31. 17:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nem a pénzen múlik 1 randi sikere, hanem az ötletességen, vidd el valami különleges helyre, ha van a közeletekben pl tópart, vízesés, vagy csak szimplán állatparkba sétálni, vagy valami ami másoknak alapból eszébe se jut (meg egyéb, mert az ilyen helyek szépek és nem kerül pénzbe sem.), mert szerintük az ilyen unalmas, és közbe meg eszükbe se jut hogy a vacsora, mozi meg ezek az unalmas helyek,
2014. máj. 31. 17:36
 18/19 A kérdező kommentje:

17:29 : Tapasztaltam már én is ilyet, szintén meglepődtem.

Legközelebb miért nem Te "hívod meg" a fele-fele helyett?

2014. máj. 31. 18:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát eddig ha meg akartam hívni egy srácot egy kávéra, italra, bármi, nem hagyták. Mert ők úgy voltak nevelve, h ők fizessenek, és nem engedték h meghívjam őket, pedig én is csak kedves akartam lenni, mint ők voltak. :/
2014. máj. 31. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!