Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy randin a férfinak kell állni a költségeket?
nem tudom elképzelni hogy ne én fizessem.
Ha meghívtam akkor én fizetek.
Én nem veszem természetesnek, hogy a pasi fizessen, viszont szeretem ha az elején felajánlják. Ha nincs pénzed akkor ne hívd fizetős randira, hanem menjetek sétálni, piknikezni stb, ha meg elhívod akkor olyan helyre vidd, amit ki tudsz fizetni. Egyébként a továbbiakban viszont illik felesben szerintem.
20/L
Ha a pasi elhív randizni ő fizet. Milyen dolog az, hogy azt mondja gyere igyunk meg valamit aztán meg kifizetteti a lánnyal?!
Első randin szerintem ez a normális. A többin már lehet felezni.
Alap,hogy a férfi... Mélyen meg lennék sértve,hogy ha elmennénk valahova én nő létemre én fizetnék.
Nem igénylem a drága helyeket,sőt! De ha valakinek nincs rá pénze, akkor a randizást el lehet intézni egy közös sütögetéssel, sétával vagy bármi mással, ami nem kerül pénzbe.
Persze, ezeket kompenzálni szoktam bevásárlásokkal, meglepikkel, de semmiképpen sem azzal,hogy "Na, a köv. randin én fizetek!", ez halál ciki. El sem tudnám képzelni ezt egy kapcsolatban.
Én nem szoktam hagyni, hogy a pasi fizessen. Fele-felében tartom korrektnek, de ilyenkor a pasik általában megsértődnek.
Aztán meg mégis mindig arról panaszkodnak, hogy a nők pénzéhesek.. ha meg találkoznak eggyel, aki nem olyan, csak állnak ott bénán és nem tudnak mit kezdeni egy ilyen helyzettel.
Sajnos tapasztalatból mondom. 23/N
17:29 : Tapasztaltam már én is ilyet, szintén meglepődtem.
Legközelebb miért nem Te "hívod meg" a fele-fele helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!