Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy randin a férfinak kell állni a költségeket?
Figyelt kérdés
Nem azért hívnám el, mert annyi pénzem van, hogy nem tudom hova tenni... Számomra is drága a legtöbb hely, viszont jó társaságért, egy kellemes beszélgetésért szívesen áldozok rá, de arra nincs pénzem, hogy a partnerét is mindig én fizessem.2014. máj. 26. 20:11
1/19 anonim válasza:
A saját részét fizetheti a csaj, gondolom ő is a társaságért és a kellemes beszélgetésért megy, nem az ingyen kajáért / piáért.
2/19 anonim válasza:
az első egy két randin illik a apsinak fizetnie, de utána szerintem megérti ha nem fizetnéd ki mindig az övét is. de azért elfér néha néha egy ilyen kedves gesztus a pasi részéről
3/19 Morozov válasza:
Egy úriember kötelességének tekinti, hogy állja a randi költségeit, de az új trend az, hogy a nő fizeti a maga részét (legalábbis nyugaton), mert nem akarja, hogy a férfi túl drága mulatságnak tekintse őt...mondjuk én ezt biztos nem hagynám.. :)
4/19 A kérdező kommentje:
20:18 : Egyszerűen van, aki ezt nem engedheti meg magának...
2014. máj. 26. 20:19
5/19 anonim válasza:
Mondjuk én nem azért fizetem a magam részét, mert nem akarom, hogy drága mulatságnak nézzenek, egyszerűen jobb érzés magamnak fizetni bármit, mintha más pénzén venném. Ajándékokat (egy ital is annak számíthat) csak olyantól fogadok el akivel már olyan szintű a kapcsolatunk, "idegenektől" nem esik jól ez a gesztus, inkább tolakodónak érzem kicsit.
6/19 anonim válasza:
A férfiak többsége is szerény fizetésből él. Más ha egy bankigazgató hív el, meg más ha egy gyári munkás, aki minimálbérért gürizik
7/19 anonim válasza:
nàlam ez elég érdekes módon szokott zajlani. az első randin, ha nem szimpatikus a srác, mindig fizetem a saját részem, hogy ha a nap végén elválnak útjaink, ne az legyen, hogy csak kihasználtam őt. viszont, ha mindketten szimpatizálunk a másikkal,akkor "hagyom", hogy a srác hívjon meg (max egy sütire vagy üdítőre), hogy ezzel is "biztosítsam" a következő lehetséges randit, amikor majd én hívhatom meg úgymond viszonzásképpen. :)
8/19 anonim válasza:
Ha teheted első randin hívd meg. Utána már fizetheti mindenki a magáét.
9/19 Morozov válasza:
Ha meg valaki nem engedheti meg magának, akkor meg ne étterembe vigye, hanem mondjuk sétálni vagy valami...ami ingyen van, vagy olcsó..
10/19 A kérdező kommentje:
20:23 : Ez egy nagyon korrekt hozzáállás! :)
2014. máj. 26. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!