Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milf nőknél mennyi esélye van olyan férfinak aki alacsony és a pénisze is kicsi?
Figyelt kérdés
170 cm magas
14 cm pénisz
2014. máj. 25. 22:48
1/17 anonim válasza:
sok. csak vigyázz a gyerekükkel
2/17 anonim válasza:
A jó milf nők (mondjuk a milf alapból azt jelenti) szerintem válogatósabbak már, mint a fiatalabb lányok. 35 éves korukig meg is tehetik, hiszen szerintem kevés férfi van, akit ne kaphatnának meg. Egyéjszakásnál meg az számít. Komoly kapcsolatra meg már egzisztencia kell.
3/17 anonim válasza:
Jó eséllyel indulsz hidd el, a péniszed teljesen átlagos, ki lehet elégíteni vele egy nőt, nyugi és vannak kisebb nők is akik 170 cm alatt vannak, ugyhogy ne aggódj....:) 38/n
6/17 poiu válasza:
Ez nagyon bizonytalan mérés. Ezen túl, nem hiszem, hogy egy szerelmes nőnek hiányozhat 15mm. 60mm plusz, lehet fájdalmas, azt megértem.
7/17 anonim válasza:
Sok spenótot kell enni.Attól megnő és jo vastag lesz mint popey karja
8/17 anonim válasza:
Úristen! Az átmérőjét adta meg! :-)
9/17 anonim válasza:
Ha pénzed van, azzal jól tudsz kompenzálni!
10/17 anonim válasza:
39 N
Nálam semmi
10 centivel magasabb vagyok.
És a hossz nem mérvadó.... a vastagság hmmm na az lényegesebb. ...no meg hogy hogy használod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!