Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet feldolgoznia egy 25 feletti férfinak, hogy soha egyetlen nőnek sem jött és jön és be és hiába másban jó (munka, bármi), a nagybetűs férfi szerepben megbukott, holott ki sem próbálhatta magát sohasem?
hogy a rákba tudtok így kérdést kiírni? engem a büdös életbe nem enged tovább ha a megjegyzéshez nem írok valamit.
Vagy ez a szerelem -szex kategóriában máshogy van?
Nem feldolgozni kell, hanem tapasztalatot szerezni.
Nem a neten sírni hanem elmenni csajozni, nem zokogni a bukáson hanem felállni és újra megpróbálni, mert egy hasonlóan magát szerencsétlennek gondoló nőbe előbb utóbb belebotlasz és összejöttök.
,,Ha még ki sem próbálta magát, hogyan bukhatna meg?"
Pont erről szól az egész, hogy 23 nő utasította el 4 év alatt és már nem akar kezdeményezni, mert minek...Így nem tudja magát kipróbálni 28 évesen.
szard le
én már rájöttem ilyen nők miatt nem érdemes búslakodni
van sok más dolog ami kárpótol helyette
rbanc mind csak addig vag yjó náluk míg adsz
kár időt vesztegetni rájuk
tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!