Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mindjárt itt a Szilveszter és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindjárt itt a Szilveszter és most kaptam kosarat nem rég. Vannak sorstársaim? 20/F

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 17:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
56%
Akkor ne is foglalkozz vele! Menj el bulizni valahova haverokkal! Én is a barátnőkkel fogok! :)
2009. dec. 27. 18:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

OFF:

18:10 nyugi, én is ebben a helyzetben vagyok, bár igaz van egy barátnőm, de ilyenkor minden zártkörű és szinte sehová sem tudnánk beülni. :S

Meg semmi kedvem sétálni miközben a petárdákat dobálják.. elég idegesítő..

ON: Nem csak te vagy így.. :((

2009. dec. 27. 18:39
 23/25 anonim ***** válasza:
83%

Vannak sorstársaid. Mondjuk legalább a karácsonyi ajándékot megspóroltuk :D

Szilveszterre viszont jó lenne valaki akit meg lehet csókolni éjfélkor. Sőt én most fogalmam sincs hogy Pécsre menjek vagy Kecskemétre szilveszterezni, mert általában barátnőm irányába szoktam menni. Lányok kinek lenne kedve velem tölteni a szilvesztert? :D

23/F

2009. dec. 27. 18:51
 24/25 anonim ***** válasza:
Én szintén 20/F pár napja hagytam ki egy nagyon jó lehetőséget arra hogy összejöjjek a csajjal akibe szerelmes vagyok.
2009. dec. 27. 23:13
 25/25 A kérdező kommentje:
Kihagytad?!
2009. dec. 28. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!