Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindjárt itt a Szilveszter és most kaptam kosarat nem rég. Vannak sorstársaim? 20/F
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 17:55
11/25 anonim válasza:
engem nem dobott mostanában senki, de szerencsétlen vagyok, nincs melettem pasi, szoval egyedül maradok szilveszterkor. itthon a családdal, mert barátaim sincsenek
12/25 A kérdező kommentje:
Ok. De akkor is, így cselekedjél, ahogy írtam!:)
2009. dec. 27. 18:10
13/25 A kérdező kommentje:
Azt, hogy lehet Utolsó? Barátok nélkül?
2009. dec. 27. 18:11
14/25 anonim válasza:
18:10!
Hogyhogy nincsenek barátaid? Ilyet nem mond csak úgy az ember. Biztosan van, aki melletted áll, még ha nem is gondolod, hogy a barátod!
(18:02 :D)
15/25 anonim válasza:
igen. ráadásul úgy kaptam kosarat hogy náluk voltam 3 napig (12 órát utaztam érte), hazajöttem és msn-en egyből. ez szerdán volt. iszonyúan fáj és nem fog elmúlni szilveszterig.
17/L
16/25 A kérdező kommentje:
Ha nem is múlik el addig, de MENJ BULIZNI, hogy addig se foglalkozz Vele. Hidd el csak jobb lehet.;)
2009. dec. 27. 18:18
17/25 anonim válasza:
hmm.. háát én is ismerek ilyet..akivel most szakitottak... jobban mondva tegnap....én az exemmel.szegény totál ki van miattam :( ...
18/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a kérdést? Na mindegy. Engem csak elutasítottak, szóval nem egy kapcsolatnak lett vége, Én azt hiszem, hogy könnyebb helyzetben vagyok, mint egyesek.:)
2009. dec. 27. 18:25
19/25 anonim válasza:
És ez az elutasítás biztos, hogy végleges? Értem ez alatt, hogy nem lehet, hogy még változzon az egész helyzet, és sikerüljön összejönnöd vele?
(18:02)
20/25 A kérdező kommentje:
110%-ig biztos. De nem baj már nem nagyon érdekel, nem is nagyon ismerem a lányt. Mint mondtam van másik több 1000 lány, aki a barátnőm lehet.:D
2009. dec. 27. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!