Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak sorstarsaim? (lent)
Figyelt kérdés
Meg nem volt baratnom es van 1 osztalytarsam aki nem csak tetszik mind a tobbi lany hanem szeretem ot,joban vagyunk beszelgetunk stb de nem merek nyitni feleje,tudom hogy ugyis visszautasit mert en "csunya" vagyok es a suliban sok srac van aki nagyon jolnez ki a lanyok szerint es inkabb oket valasztana.miota baratja van mikor 1utt latom oket nagyon rosszul erzem magam tole es el is megyek a tarsasagukbol:( Ha van meg igy valaki irja le kort es nemet is ha kerhetem es aki tud probaljon tasnacsot adni.Normalis valaszokat kerlek.koszi elore is.2011. szept. 29. 18:06
1/14 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Igen, vannak sorstársaid.
2/14 anonim válasza:
Ez kizárt dolog mert nem tudom.
3/14 A kérdező kommentje:
A kerdes amint latod az de nem csak arra varom a valaszokat hanem torteneteket a ti hejzetetekrol eteren es tippeket hog ymit tegyek.
2011. szept. 29. 18:09
4/14 anonim válasza:
lehet, hogy jobban tetszenél a csajnak, ha néha használnál ékezeteket!
5/14 anonim válasza:
1. Tanulj meg írni...
2. Édes egyetlen szívem. Nincs olyan, hogy ronda. Ha egy srác aranyos, jó a humora, onnantól kedve pont nem érdekel senkit, hogy hogy néz ki.
3. Vagy ha mégis, akkor az azért van, mert valahogy a nem annyira helyes srácoknak mindig a szépnek kikiáltott partikrvk kellenek. (Ezért akijelentésért nem leszek népszerű)
4. Kezdj el sportolni, járj el társaságba, stb. Az olyan csaj, akinek meg pasija van, felejtős.
Gerinctelenség más párjára nyomulni.
Szia.
18/L
6/14 A kérdező kommentje:
1.te is tanulj meg:)nekem mondod kozben te is azt irod:"onnantól kedve pont" xD2.o is 1 "visszahuzodo" lany ahogy en ismerem,nagyon aranyos kedves lany,3.es en sem most gondoltam a ranyomulast majd ha vege lessz a baratjaval amire nagy eselyt latok.
2011. szept. 29. 18:27
7/14 anonim válasza:
szerintem én tudom hogy kivagy:D
8/14 A kérdező kommentje:
Tippelj:)
2011. szept. 29. 18:48
9/14 A kérdező kommentje:
kivancsi vagyok eltalalode a tobb100bol akik igy vannak:))
2011. szept. 29. 18:49
10/14 anonim válasza:
Nem látom, hogy hol találtál ebben helyesírási hibát, de egyéni szocprobléma. A helyzet ellenben nem pontosjé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!