Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak sorstarsaim? (lent)
Figyelt kérdés
Meg nem volt baratnom es van 1 osztalytarsam aki nem csak tetszik mind a tobbi lany hanem szeretem ot,joban vagyunk beszelgetunk stb de nem merek nyitni feleje,tudom hogy ugyis visszautasit mert en "csunya" vagyok es a suliban sok srac van aki nagyon jolnez ki a lanyok szerint es inkabb oket valasztana.miota baratja van mikor 1utt latom oket nagyon rosszul erzem magam tole es el is megyek a tarsasagukbol:( Ha van meg igy valaki irja le kort es nemet is ha kerhetem es aki tud probaljon tasnacsot adni.Normalis valaszokat kerlek.koszi elore is.2011. szept. 29. 18:06
11/14 Niksi95 válasza:
Kedves Kérdező!
Ha már ide írod kérdésedet,akkor talán nem "osztani" kéne azt,aki segíteni akar! Tény,hogy rohadtul nem tudsz írni,az pedig,hogy a Válaszoló betűt tévesztett,nem jelenti azt,hogy nem tud írni! Ha már kérdést teszel fel,nem arcoskodni kéne,hanem megfontolni amit írnak..
12/14 anonim válasza:
ugyanúgy fogalmazol mint az egyik osz6tálytársam ugyanazok a helyesírási hibák, ugyanaz a stílus és nem utolsó sorban ugyanaz a porbléma...csak annyit árulj el, hogy melyik megyéből írsz?
13/14 A kérdező kommentje:
Nem Magyarorszagrol
2011. szept. 29. 19:07
14/14 A kérdező kommentje:
Miert?Nem e celbol szantam en csak viccnek fogtam fol hog yirod hog ynem tudok irni es kozben te is ejtessz hibakat;))spongyat ra:P
2011. szept. 29. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!