Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszter éjszakáján a párom egyik haverja nagyon részeg volt. Olyannyira, hogy kötözködött mindenkivel, de már idegesítően. Az egyik gyereken már látszott, hogy nagyon idegesíti. (? )
A párom nekem annyit mondott, hogyha a haverjának nekimegy az a gyerek, akkor azt kiüti. Kérdem én. Ez milyen dolog? Nekem egy kissé gyerekesnek tűnt ez a válasz. Ha egymásnak ugrottak volna, nem inkább azon vagyok, hogy szétszedjem őket?
A párom meg értetlenkedve mondja, hogy hát ő szétütötte volna a gyereket.
1. ha már tényleg ütnöm kéne, akkor már nem a gyereket ütöm(akit felhúzott a haver)
2. nem a verekedés lett volna a megoldás, hanem leállítani a havert.
1. ez hogy jön ebbe a kategóriába?
2. elsőnek teljesen igaza van.
A párkapcsolathoz szerettem volna írni, de a kiírás után jöttem rá, hogy félrenyomtam.
Egyébként a párkapcsolati kérdéshez is úgy jön, hogy szerintem ez elég gáz, hogy a párom ezt a választ adta. És tudom, meg is ütötte volna a gyereket, ha azok ketten tovább osztják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!