Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettem egy lányt msnre mit írjak ha belép? 17/f
Figyelt kérdés
nos a kerettörténet a következő::D szoval eljutottam odáig h irt h vegyem fel mesire. én sokat szeretnék tőle majd egyszer a következőkben ..:) ha belép majd ugyis kérdez v kérdezek sztem de kb mikor hivhatnám el randira? vagy hogyan? olyan kis szolíd szépség a kis szöszi :). 17/f2009. dec. 27. 17:21
1/4 anonim válasza:
Szerintem ne támadd le randival egyből. Beszélgessetek és majd érzed, hogy akar-e valamit. Pár nap/hét múlva hívd el például sétálni.
2/4 anonim válasza:
Találj vele közös témát, beszélgess vele jól el, és ha már úgy érzed, hogy jól "elvagytok", akkor kérdezd meg h van e kedve veled találkozni... Sok sikert :)!
3/4 A kérdező kommentje:
kösi a válasokat, nemrég csalódtam amugy, ugymond lekéstem a buszt tul sokáig vártam, csak hát tudjátok jólenne vkivel szilveszterezni, 1 randit bekéne sűríteni még addig h a második szilveszer este lenne :D de tuti megvan már hol fog szilveszterezni de akk meg majd elmek haverokkal azon nemuljék :D csak azért vele mégis csak érdekesebb lenne
2009. dec. 27. 17:39
4/4 anonim válasza:
Szerintem a szilveszter az a barátoké, és még ne tervezd vele a szilvesztert, ha csak nem vagy a barátja, tudod hallottam vhol egy olyan mondást h a barát "innivaló" a szerelem meg "ennivaló":) Szóval hagyd, hagy élje ki magát a barátaival és te csak egy randira hívd el... sztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!