Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvettem MSN-re, mit írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvettem MSN-re, mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Még nem beszéltem a lánnyal, de már láttuk egymást párszor (suliban). Szeretnék megismerkedni vele, de nem tudom, mit írjak neki msnen (mármint hogyan kezdjem a beszélgetést).

Nem szeretnék túl nyomulós lenni. 15,5F

2009. dec. 19. 18:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Szia, láttalak párszor a suliban.."

az igazat ;)

2009. dec. 19. 18:12
 2/17 A kérdező kommentje:
Igen, eddig én is eljutottam :) És aztán, meg kéne mondanom neki, hogy tulajdonképpen tetszik, vagy az, hogy egyáltalán felvettem és beszélgetek vele, már eleve célzás?
2009. dec. 19. 18:13
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia Mizu? remélem nem baj hogy felvettelek msn-re.. és mondd meg neki hogy láttad a suliban és szimpi vagy..
2009. dec. 19. 18:13
 4/17 anonim ***** válasza:
17%
kő kóla ?
2009. dec. 19. 18:14
 5/17 anonim ***** válasza:
17%
Gyüssz topogni gecó? :D
2009. dec. 19. 18:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Jaj ne már, legyetek szívesek ne ilyeneket írni, mert semmi értelme. Köszi :(
2009. dec. 19. 18:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A "láttalak már suliban, remélem nembaj, h felvettelek" jó kezdés...én nem kezdenék azzal, hogy "tetszel" meg "bejössz"...az túl gyors, nem fog rá tudni értelmesen reagálni, és onnantól folyamatosan úgy fogtok bszélni, hogy bennetek lesz az, hogy "most lesz ebből valami, vagy nem?". Sokkal jobb beszélgetni úgy néhányszor, hogy csak simán beszélgettek. Lehet, hogy a harmadik-negyedik beszélgetésre már nem fog annyira bejönni, viszont te meg bejössz neki...és akkor is kívos lehet. Akkor közöld csak vele, ha már tőle is érzel jeleket, és még mindig így érzel. Addig ismerkedjetek. A közös suli már egy jó kiinduló téma lehet.
2009. dec. 19. 18:50
 8/17 anonim ***** válasza:

az első vagyok, hát ezek után ha nem találtok közös témát, akkor sztem mondj le róla, de semmiképp se mondd a képébe hogy "figyi nagyon tetszel"..

beszélhettek általános témákról, pl ha egy suliba jártok az jó alap, kibeszélhettek tanárokat, stb egy ideig míg meg nem lesz valami közös érdeklődés vagy téma. ;)

rem segítettem, ja am 17 lány vagyok.

2009. dec. 19. 18:51
 9/17 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm!

Közös téma, persze hogy van, én nem is arra gondoltam. A kérdés arra irányult, hogy hogyan tudnék úgy elkezdeni beszélgetni vele, hogy ne tűnjön nyomulásnak. Mivel már szünet van, a suliban nem tudok odamenni hozzá, és hát két hetet várni nem szeretnék :)

2009. dec. 19. 19:10
 10/17 anonim válasza:
50%
menj oda hozzá személyesen!!Légy férfi!!Ha nem megy ROMANTIKUSAN próbáld.(Személyesen jobb mert ot nem nagyon tud "hazudni"
2009. dec. 19. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!