Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Felvettem msnre. Mit írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felvettem msnre. Mit írjak neki?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok,ő 17 éves.Mit írjak neki?Szeretném tudtára adni hogy tetszik,de nem tudom hogyan.Nem akarok tolakodó lenni,de ha rá várok,lehet ő nem írna...Mit tegyek?
2009. máj. 14. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
56%
Szija! Arra ne várj, hogy ő írjon, Te vetted fel msnre, szóval neked kell ráírnod először( aztán ha érdekled majd rád ír ő is). Írd neki, hogy reméled nembaj, hogy felvetted msnre, nem kell túlkomplikálni, hogy miért, kérdezgesd a suliról, hogy telt a napja stb.. Aztán majd megy magától a téma!:)
2009. máj. 14. 18:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem várom hogy írjon,csak szeretném valahogy bevallani neki...:)
2009. máj. 14. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát, engem is felvett egy csaj, és én írtam rá először, mert nekem is bejött. Elsőként én megkérdeztem h hogyhogy felvett emesére... De fordítva nem történt még ilyen, nemtom sajna h kinek jövök be:S. Szerintem úgy először kérdezgesd meg hogy milyen volt a napja, aztán ha kérdi h miért vetted fel, elmondod neki, h tetszel és meg szeretnéd ismeri. (nekem is ezt monta ám:P) Aztán ha neki is tetszel, akkor ő is bennelesz a dologban, innentől már sínen vagy.
2009. máj. 14. 18:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Csakhogy együtt járunk különórára.Ha összejön,akkor oké,de ha nem,akkor fura lesz vele egy helyen lenni....Vagy mégiscsak próbáljam meg?
2009. máj. 14. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg! Legfőbb nem jön össze, talán kicsit kellemetlen lesz találkozni, ha nem jött össze, de ez is elmúlik, és egy próbát megér.
2009. máj. 14. 19:03
 6/6 anonim válasza:

Tudom, hogy régi kérdés, de azért remélem nem gond, hogy elmondom a véleményemet.

Hát mivel én személy szerint nem ismerem őt ezért csak a saját véleményemet tudom elmondani.

Szerintem semmiképpen ne mond ,hogy mizujs, mi a helyzet. Erre mindig az a válasz (javarészt), hogy semmi kül.(ha vissza kérdez, hogy és veled akkor te ne azt írd, hogy semmi kül hanem mondj valami érdekeset)

Tehát ameddig nem vagytok olyan viszonyban, hogy elkezdje mesélni mi történt vele, addig ilyesmit ne kérdezz, mert ezzel csak untatod. (

A 2. dolog ha ráírsz akkor előtte legalább gondold át, hogy miket fogsz tőle kérdezni, mert a java részt ráírsz:

Szia, Mizujs..

-válaszok-

és meg is áll a beszélgetés.

Ne nagyon áraszd el sok kérdéssel, mert az is idegesítő egy idő után.

3. Páran írták előttem, hogy kérdezd meg mi volt a suliban. Ezt a szülők már helyetted megteszik, ne fáraszd te is ezzel:)

Szerintem fontos az is, hogy első benyomásod jó legyen, mert akkor utána rád fog írni, de ha egy unalmas személyt ismer meg benned akkor kevésbé akar majd beszélgetni veled.

Ez az én saját véleményem,(sok barátom is hasonlóan gondolkozik)

14/F

2010. okt. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!