Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettem msnre. Mit írjak neki?
Tudom, hogy régi kérdés, de azért remélem nem gond, hogy elmondom a véleményemet.
Hát mivel én személy szerint nem ismerem őt ezért csak a saját véleményemet tudom elmondani.
Szerintem semmiképpen ne mond ,hogy mizujs, mi a helyzet. Erre mindig az a válasz (javarészt), hogy semmi kül.(ha vissza kérdez, hogy és veled akkor te ne azt írd, hogy semmi kül hanem mondj valami érdekeset)
Tehát ameddig nem vagytok olyan viszonyban, hogy elkezdje mesélni mi történt vele, addig ilyesmit ne kérdezz, mert ezzel csak untatod. (
A 2. dolog ha ráírsz akkor előtte legalább gondold át, hogy miket fogsz tőle kérdezni, mert a java részt ráírsz:
Szia, Mizujs..
-válaszok-
és meg is áll a beszélgetés.
Ne nagyon áraszd el sok kérdéssel, mert az is idegesítő egy idő után.
3. Páran írták előttem, hogy kérdezd meg mi volt a suliban. Ezt a szülők már helyetted megteszik, ne fáraszd te is ezzel:)
Szerintem fontos az is, hogy első benyomásod jó legyen, mert akkor utána rád fog írni, de ha egy unalmas személyt ismer meg benned akkor kevésbé akar majd beszélgetni veled.
Ez az én saját véleményem,(sok barátom is hasonlóan gondolkozik)
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!