Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvettem a fiú msn-re, de nem ir. Mit tegyek? Irjak én előre?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik nekem. Erről már tettem fel kérdést, és én is megfigyeltem, hogy én is tetszem neki. A baj az, hogy nem köszön mindig, van amikor szemezünk, flörtölünk, máskor pedig semmi. Ezért gondoltam, hogy felveszem msn-re, hátha ott bátrabb lesz. Felvettem msn-re, de nem ir. Azt hittem, ha felveszem, akkot talán majd ir vagy valami, de semmi. Mit tegyek? Irjak én neki? És mégis mit?2010. márc. 9. 20:11
2/16 anonim válasza:
Alap, hogy írj rá. Ez olyan mintha odamennél hozzá élőbe, csak nem azt csinálod, hogy beállítassz elé, és várod, hogy köszönjön. Na jó, ez buta példa, de ha már felvetted, akkor írj rá.
3/16 anonim válasza:
ne haragudj tudom hogy nem én vagyok a kérdező de ...
hány éves vagy?
4/16 anonim válasza:
Őtözz le csupaszra oszt kapcsold be a kamerát, rögtön ott terem!
5/16 anonim válasza:
hát alap h az írjon először aki felvette a másikat, ennyit azért illene már tudnod
6/16 A kérdező kommentje:
16 vagyok. Most láttam, hogy már rengeteg ilyen kérdés volt. Azt megértettem, hogy irnom kell, ha már felvettem. De mit irjak?
2010. márc. 9. 20:22
7/16 anonim válasza:
mondjuk egy "hogy vagy"-ot. Ha van egy csöpp esze a srácnak levágja, hogy beszélgetni szeretnél vele, és akkor már jó lesz minden.
8/16 anonim válasza:
amúgy meg hogyha tetszik neked akkor nyugodtan kezdeményezhetsz te is , nincs abban semmi . ebben a században már teljesen elfogadott dolog.
ha viszont gyakorikérdéseken szeretnéd megtudni, hogy mit írjál meg hasonlók akkor inkább még ne foglalkozz ilyen pasis dolgokkal hanem várj egy kicsit amég megérsz rá
9/16 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem itt, mert nem tudom, mit irjak. Nem akarok nyomulósnak tünni.
2010. márc. 9. 20:33
10/16 anonim válasza:
velem is ugyanez volt:) én azt írtam neki, h szia remélem nem gond, h felvettelek:)...és utána még megkérdeztem, h am tudod, h ki vagyok?:D utána már a többi ment magától:) sok sikert;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!